Ostanimo u kontaktu

BITI ILI NE BITI

Da bi zadržao status prvoligaša Metkoviću treba pobjeda u susretu s Istrom Poreč

Objavljeno prije

U 15. prvenstvenom kolu za boćarske prvoligaše, u subotu će boćari Metkovića ugostiti boćare Istre Poreč, i odigrati odlučujuću utakmicu glede mogućeg opstanka u najvišem stupnju boćarskog natjecanja.

Podsjetimo, Metković je na pretposljednjem, devetom mjestu na ljestvici sa samo šest bodova, a osmi Primošten ima 10 bodova, odnosno zalihu od 4 boda viška.

Da bi osigurali opstanak boćari prvoligaša iz Metkovića morali bi u subotu pobijediti Istru Poreč koja je sigurna što se ostanka tiče, sa svojih 15 bodova, zatim odlaze u Mariniće gdje će igrati s klubom koji je bez bodova i koji je siguran drugoligaš, potom u Metković stiže Pula koja vodi bitku s Vargonom za prvo mjesto, a u zadnjem kolu Dodig i ekipa moraju na noge Sokol Orbicu.

Dakle, nužne su najmanje dvije pobjede, ali ni treća ne bi bila na odmet. No, pitanje je može li to društvo s Neretve. Mnogi misle da mogu napraviti pravo čudo i zadržati status. Primošten do kraja igra kod kuće s Pulom i Pazinom, a gostuje kod Sokol Orbica i Zrinjevca.

Jedno je sigurno, u subotu će Boćarski dom biti ispunjen do posljednjeg mjesta jer se radi o ‘biti ili ne biti’ za naše boćare, Čorluku, Dodiga, Krstičevića, Vidovića, Grbića, Dražetu i ostale.

ONK METKOVIĆ

Barba darivao Školu, Uprava i treneri polaznike

Objavljeno prije

Da Covid 19 ne može baš sve poremetiti pokazuje i jučerašnji događaj na nogometnom igralištu ONK Metkovića gdje je u revijalnom tonu službeno završena još jedna sezona.

Uz same trening-utakmice klupskih kategorija tradicionalno su i dodijeljena priznanja najboljim strijelcima kluba, jer nogomet se ipak igra za golove i publiku.
Tako su pred mnogobrojnom publikom nagrade za najbolje strijelce kluba u sezoni 2019/2020 zasluženo osvojili:

⚽️ PREDNATJECATELJI U8
🏆 Noa Antonini

⚽️ POČETNICI U10
🏆 Mile Konjevod

⚽️ MLAĐI PIONIRI U12
🏆 Roko Kežić (odsutan)

⚽️ MLAĐI KADETI U14
🏆 Mile Družijanić

⚽️ JUNIORI U17
🏆 Nikola Bošnjak

Cjelokupni događaj dodatno je uveličao dugogodišnji član HNS-a i veliki prijatelj ONK Metković Nikša Martinac koji je školi nogometa donirao lopte i opremu za treniranje, kojemu se ovim putem iz Kluba zahvaljuju. Nakon svih dodijela i primopredaja svi akteri događaja su se u opuštenoj atmosferi podružili ispred klupskih prostorija.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije