Ostanimo u kontaktu
ULTIMATE SPORTS GYM – 1200×250

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Povratniku Bruni Jurkoviću uručena Diploma za majstorskog kandidata

Objavljeno prije

U petak navečer je u Karate klubu Knez Domagoj po  završetku sezone upriličeno polaganje za kyu zvanja za kandidate koji su stekli uvjete za polaganje.

Zbog Covid situacije ovog proljeća treniralo se samo u Ožujku i Lipnju u zatvorenom, a na otvorenom po odobrenju stožera DNŽ.uz vodstvo trenera Mladena Kolovrata. Na otvorenom su trenirali pojedini stariji članovi, među kojima i povratnik u Karate Bruno Jurković.

Bruno Jurković je član Karate kluba Knez Domagojveć skoro dvije god. Nositelj je medalje s Državnog prvenstva i bio je pozivan na širem popisu reprezentacije u svom uzrastu na pripreme u ljetni kamp u Umag.

Inače, bivši član KK Metković, Bruno je prestao je trenirati zbog odlaska na školovanje. Po završetku školovanja i zapošljavanja odlučio se aktivirati u Karateu. Iz razgovora sa nekim prijateljima, a članovima KK Kneza Domagoja shvatio je da bi u tom klubu mogao napredovati. Zatražio je razgovor s glavnim trenerom Mijom Volarevićem i predsjednikom prof. Matej Lazarevićem te se odlučio registrirati za KK Knez Domagoj. U ove dvije godine Bruno je trenirao najviše s trenerom Mladenom Kolovratom i u 11 mjesecu položio za 1 kyu  crno – smeđi pojas, a za koji mu je večeras uručena Diploma.

– Na jesen ove godine ili na proljeće iduće (ovisno o spremnosti) Bruno će pristupiti polaganju za majstora Karatea crni pojas 1 Dan. Klub mu je obećao po položenom majstorskom ispitu uplatiti trenersku školu, jer je Bruno iskazao želju za treniranje mlađih uzrasta. S Brunom će Domagoj imati pet trenera sa završenom trenerskom školom što u klubu pozdravljaju. Klub zahvaljuje svim svojim članovima, njihovim roditeljima na razumijevanju, te isto tako zahvaljuje športskoj zajednici grada Metkovića i sponzorima na velikoj pomoći u radu Kluba, – istaknuli su oz KK Knez Domagoj.

U DUBROVNIK PO BODOVE

Neretva će u subotu i na Lapadu igrati svoju igru

Objavljeno prije

Autor

U petom kolu prvenstva 3.HNL jug, Neretva u subotu gostuje na Lapadu u Dubrovniku gdje je čeka sve bolji GOŠK Dubrovnik.

Trenutačno, Metkovci su pri vrhu sa sedam bodova iz četiri utakmice, dok je GOŠK nešto niže, na 12 mjestu  s pet bodova.

U pripremnom susretu Neretva je visoko porazila Dubrovčane, no, od tada se puno toga promijenilo.

Prvenstvo je ipak nešto drugo, a GOŠK će sigurno nastojati iskoristiti činjenicu da igra na svom terenu.

Nažalost, momčad Maria Svaguše na Lapadu neće biti kompletna.

– Zbog ozljeda neće igrati Buhač, Pero Raguž, kapetan Eduard Raguž i Stipe Batinović, a zbog žutih kartona neće nastupiti Nikola Čupić.

Ipak, nadam se da ćemo odigrati kvalitetnu, snažnu, mušku utakmicu u kojoj će naši  igrači pokazati spremnost, znanje i borbenost , ali i trku. Svakako da je naš domaćin motiviran , ali mi ne odustajemo od svog načina igre koji je već prepoznatljiv. Idemo na pobjedu, gledamo samo ono što mi možemo i moramo napraviti na toj i svakoj novoj utakmici, – poručio je trener Neretve, Svaguša.

Evo rasporeda petog kola:

  • GOŠK-Neretva
  • Primorac-Zagora
  • OSK-Hrvace
  • Jadran LP-Vodice
  • Uskok-Sloga
  • Zadar-HV Posedarje
  • Kamen-Split.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S20 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije