Ostanimo u kontaktu

KARATE KLUB METKOVIĆ

Najboljim natjecateljima kluba u 2020-toj proglašeni Duje Mihaljević i Katja Jerković

Objavljeno prije

U Metkovskoj tvornici karatea, Karate klub Metković, koja iz generacije u generaciju daje na desetke vrhunskih natjecatelja koji tradicionalno u grad donose Državne i Balkanske medalje, nastaju nove generacije natjecatelja koji su budućnost kluba.

U klubu se velika pažnja poklanja mlađim uzrastima karate škole kluba, koji napreduju s velikom željom da postanu natjecatelji, jer je konkurencija u klubu velika, pa se treba izboriti za svoje mjesto, a to pokazuju kroz polaganja viših zvanja. Svi osvajači žutih, narančastih, crvenih, zelenih i plavih pojaseva iako je Covid malo smetao, pokazali su veliko znanje, posebno članovi koji su sa jučerašnjim danom i osvajanjem plavog pojasa (njih 12) ušli u natjecateljsku B ekipu. Šest prošlogodišnjih osvajača 3 srebra i 3 bronce sa Državnih prvenstava, Duje, Katja, Ema, Duje, Anja i Josip, osvojili su smeđi pojas i svojim radom i rezultatima postaju veliki uzor mlađima, skupa sa našim Antom i Dorom. Pored mladih snaga A tima, uzor su i stariji osvajači državnih medalja u juniorskom i seniorskom uzrastu Petar, Iva, Antonela, Lina i trener Dino, te trener Ante koji ima više nastupa sa mlađu reprezentaciju Hrvatske, javljaju iz Karate kluba Metković.

Tijekom polaganja proglašeni su najbolji natjecatelji kluba u 2020 godini, u muškoj konkurenciji najbolji je Duje Mihaljević, dok je u ženskoj konkurenciji Katja Jerković pokazala najbolji rezultat. Oboje su veliki radnici kako na treningu tako i u školi.

Polaganju pojaseva je prisustvovala cijela uprava kluba predsjednik Kriatijan, tajnik i gl.trener Denis, član Upravnog odbora i trener Zlatko, Nadzorni odbor Dario, Anamarija i Antonela i treneri Dino i Ante. Klub se posebno zahvaljuje roditeljima djece bez čijeg povjerenja klub ne bi niti postojao.

Karate klub Metković

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije