Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

ŠPORTSKI VRTIĆ, KARATE ŠKOLA I REKREACIJA

Povratak treninga i novi upisi u KK Knez Domagoj

Objavljeno prije

Športski vrtić, kojeg vodi magistar kineziologije Ante Raič, nastavlja s radom i upisom novih članova u prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ u ulici Andrije Hebranga, a mogućnost upisa imaju djeca od 4 do 6 godina s ciljem uvođenja sportskih aktivnosti najmlađima kroz igru i rad. Športski vrtić ukazuje na važnost svakodnevnih tjelesnih aktivnosti, te potiče razvoj motoričkih potencijala kao i unaprjeđenje zdravlja djece. Termini će se odražavati utorkom i četvrtkom.

Također, vrše se upisi i za rekreaciju za žene, s trenerom Raičem, koja će se održavati utorkom, četvrtkom i subotom u večernjim terminima.

Rekreacija i športski vrtić s radom kreću od 1. rujna, a za upise i termine se možete javiti na broj 0918904053. – gosp. Ante Raič.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Karate škola vrši upis djece starije od 6 god. Svi zainteresirani mogu se javiti ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 21 sat u  prostorijama karate kluba „Knez Domagoj“ ili na tel. 0989409758 – gosp. Mijo Volarević ili 0989323878 – gosp. Mladen Kolovrat.

S obzirom na situaciju s epidemijom korona virusa, napominjemo da se treninzi održavaju u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Sveznalica 7400xXpx

KK Knez Domagoj

SEZONA 2023./2024.

MNK Sv. Roko Podrujnica osigurao svoj prvi naslov Prvaka UMA Metković lige

Objavljeno prije

Foto: fb MNK Sv. Roko Podrujnica

U prepunoj Gradskoj sportskoj dvorani Metković sinoć je odigrano pretposljednje kolo UMA Metković lige, a u derbiju kola MNK Sv. Roko Podrujnica je pobijedio glavnog konkurenta za naslov AMNK Opuzen sa 6:1 (0:0) te tako osigurao svoj prvi naslov Prvaka.

– Ovim putem želimo čestitati svim ekipama koje su sudjelovale u ovogodišnjoj ligi a posebno našim rivalima iz Opuzena na junačkoj borbi do zadnjeg kola.

Ekipa Podrujnice po prvi puta u svojoj povijesti osvojila je UMA Metković ligu! Hvala svim našim navijačima i svim onima koji su dugi niz godina branili boje Podrujnice te napokon dočekali naslov.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Iza nas ostaje još jedno kolo protiv ekipe MNK Crni Put koja se igra u ponedjeljak. Dođite još jednom i podržite nas u posljednjem susretu ove sezone i još jednom s nama proslavite dugoočekivani naslov Prvaka! – objavili su iz MNK Sv. Roko Podrujnica.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije