Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
NERA ETWA FEST

KOMEMORACIJA

Posljednje hvala pok. Frani Kovačeviću Grofu

Objavljeno prije

DSC_0025

Nakon duge i teške bolesti umro je poznati metkovski veterinar Frano Kovačević Grof. Bio je veliki zaljubljenik u nogomet, čovjek koji je ostavio veliki trag u NK Neretva a povijest će ga pamtiti i kao prvog trenera NK Neretve u modernoj državi Hrvatskoj.

Grof je u nogometu prošao sve, od pionira do predsjednika NK Neretve 1991. godine. Svojim radom i djelovanjem pok. Grof je još za života ušao u klupske legende te mu je činom komemoracije jutros u Gradskom kulturnom središtu Metković odana posljednja počast.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Na osobnom doprinosu metkovskom nogometu posljednje zbogom pok. Grofu prigodnim govorom iskazali su Stipe Nikolić, predsjednik NK Neretve Goran Komazin te predsjednik skupštine NK Neretve i gradonačelnik Metkovića Božo Petrov.

Uz kompletno vodstvo NK Neretve, predstavnike grada Metkovića, komemoraciji su nazočili prvotimci Neretve te mnogobrojni prijatelji i rodbina.

RENT-A-CAR M 740

Iskrene sućuti faksom su uputili i predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza te predsjednik Nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, Mate Dugandžić.

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

RENT-A-CAR M 740

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije