Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

KOMEMORACIJA

Posljednje hvala pok. Frani Kovačeviću Grofu

Objavljeno prije

DSC_0025

Nakon duge i teške bolesti umro je poznati metkovski veterinar Frano Kovačević Grof. Bio je veliki zaljubljenik u nogomet, čovjek koji je ostavio veliki trag u NK Neretva a povijest će ga pamtiti i kao prvog trenera NK Neretve u modernoj državi Hrvatskoj.

Grof je u nogometu prošao sve, od pionira do predsjednika NK Neretve 1991. godine. Svojim radom i djelovanjem pok. Grof je još za života ušao u klupske legende te mu je činom komemoracije jutros u Gradskom kulturnom središtu Metković odana posljednja počast.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na osobnom doprinosu metkovskom nogometu posljednje zbogom pok. Grofu prigodnim govorom iskazali su Stipe Nikolić, predsjednik NK Neretve Goran Komazin te predsjednik skupštine NK Neretve i gradonačelnik Metkovića Božo Petrov.

Uz kompletno vodstvo NK Neretve, predstavnike grada Metkovića, komemoraciji su nazočili prvotimci Neretve te mnogobrojni prijatelji i rodbina.

GALA HOME 740px

Iskrene sućuti faksom su uputili i predstavnici Hrvatskog nogometnog saveza te predsjednik Nogometnog saveza Dubrovačko-neretvanske županije, Mate Dugandžić.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije