Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

ZBOGOM ROAMINGU

Europski parlament izglasao ukidanje!

Objavljeno prije

telefoniranje

Europski parlament pretežnom većinom izglasao je ukidanje naknada za roaming u mobilnim mrežama, prenosi poslovni.hr.

Bruxelles je podupro legislativu koja će dovesti do ukidanja naknada za roaming diljem 28-člane Europske unije, što bi se trebalo dogoditi do prosinca 2015. godine.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

“Ovo je svrha Europske unije – ukinuti barijere koje će učiniti život lakšim i jeftinijim. Trebamo znati što kupujemo, ne smijemo biti ‘oderani’ i moramo imati priliku promijeniti mišljenje”, kazala je Neelie Kroes, europska povjerenica za digitalni razvoj.

Istovremeno, parlament je glasao u korist zadržavanja “internetske neutralnosti”, odredivši kako sav promet na internetu treba biti tretiran jednako, bez obzira na izvor ili sadržaj.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati

NERETVANSKA BAŠTINA

Dolina Neretve predstavit će se na Festivalu mora i mornara u Francuskoj

Objavljeno prije

Foto: Facebook/Radio Ploče

Foto: Facebook/Radio Ploče

U Francuskoj se od 27. ožujka do 2. travnja održava Festival mora i mornara na kojem će se predstaviti dio maritimne baštine Hrvatske. Na spomenutom festivalu sudjelovat će i Udruga za očuvanje neretvanske baštine i Udruga lađara Neretve gdje će se predstaviti lađa, trupa, neretvanski kulinarski specijaliteti i neretvanska turistička ponuda.

Lađu će veslati djevojke koje će biti u posebnim dresovima sa šahovnicom. Riječ je o vrlo poznatom Festivalu mora i mornara na kojem se očekuje preko 400 tisuća posjetitelja. Osim neretvanske lađe i trupe na spomenutom Festivalu iz Hrvatske će se predstaviti još Komiška sandula i gondula, Lošinjska regatna pasara, Kvarnerski guc i Condure Croatica.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Bit će ovo velika promocija za cijelu dolinu Neretve, što je potvrdio i Milojko Glasović, predsjednik Udruge za očuvanje neretvanske baštine. Hrvatska na ovom Festivalu ima status specijalnog gosta, zajedno sa Italijom.

Radio Ploče

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije