Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

KARATE KLUB METKOVIĆ

Položena učenička ‘kyu’ zvanja u karateu

Objavljeno prije

Foto: Karate klub Metković

Foto: Karate klub Metković

U srijedu, 11. 04., u prostorijama Karate kluba Metković održano je polaganje za učenička KYU zvanja u karateu, pred ispitivačem i Predsjednikom komisije za pojaseve Hrvatskog karate saveza Denisom Žderićem i trenerima kluba Dariom Bukvićem i Dinom Žderićem. Polaganju su nazočni bili i roditelji članova koji su pristupili polaganju.

ŽUTI POJAS – 8 KYU, položili su:

Patrik Batinović, Andrija Petrov, Eva Petrov, Dominik Petrov, Jakov Petrov i Gabrijela Marušić.

NARANČASTI POJAS – 7 KYU, položili su:

Petra Mačuket, Andrija Paponja, Roko Perak, Marin Gnječ, Zoran Ćužić, Antonio Kežić, Sara Marević, Niko Mioč, Tamara Mioč, Lucija Primorac, Marta Ćerlek i Miro Odak.

CRVENI POJAS – 6 KYU osvojili su:

Ivan Babić i Ante Mušan

ZELENI POJAS – 5 KYU osvojili su:

Iva Neda Bakalar, Emanuel Kešina, Ema Galov, Ivan Baće, Petar Matić, Mirko Dragičević, Anita Grgić i Mihaela Sršen

PLAVI POJAS – 4 KYU uspješno su položili:

Dora Galov, Nera Grljušić, Frane Oršulić, Ivan Bebić i Josip Ćerlek.

Svim članovima, ponosnim vlasnicima novih zvanja u karateu, uprava kluba je čestitala i zaželila im da i dalje nastave stjecati veća znanja ove drevne borilačke vještine samoobrane i jednog dana steknu zvanje majstora karatea.

Karate klub Metković

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije