Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

POS STANOGRADNJA U METKOVIĆU

Pozivaju se kandidati s liste prvenstva na ponovni odabir stana

Objavljeno prije

Zgrada POS-a Metković

Pozivaju se kandidati s važećih lista reda prvenstva Grada Metkovića koji nisu kupili stan iz Programa POS-a, a zainteresirani su za kupnju da se još uvijek mogu javiti u prostorije Gradske uprave Grada Metkovića na adresi Stjepana Radića 1, zaključno do 30. travnja 2018.

Napominjemo da za kupnju stana uz obročnu otplatu, dostavite Gradskoj upravi Grada Metkovića potvrdu o kreditnoj sposobnosti jedne od 6 poslovnih banka s kojima APN ima sklopljen Ugovor o poslovnoj suradnji (Erste&Steiermarkische bank, Hrvatska poštanska banka, OTP banka, Privredna banka, Societe Generale-Splitska banka ili Zagrebačka banka).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ovim putem ističemo da će se kandidatima s lista reda prvenstva koji nisu kupili stan, biti ponuđeni neprodani stanovi koji će isti moći odabrati bez obzira na kriterij pripadajuće površine stana u odnosu na broj članova obiteljskog domaćinstva. Odnosno, svi kandidati, po redoslijedu lista reda prvenstva za kupnju stanova na lokaciji POS Metković, biraju sve ponuđene slobodne stanove.

Ukoliko se kandidati na listi ne odazovu pozivu na odabir stana Grada Metkovića za iste će se smatrati da su odustali od kupnje stana, a daljnji izbor stanova nastaviti sukladno redoslijedu lista reda prvenstva za kupnju stanova iz Programa POS-a na području Grada Metkovića.

Obavijest – Ponuda slobodnih stanova na lokaciji POS Metković

APN

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije