Ostanimo u kontaktu

OPĆINA ZAŽABLJE

Pobjednici ovogodišnje Trupijade su ‘Neutralne’ i ‘Kumovi’

Objavljeno prije

U organizaciji Općine Zažablje u subotu je u Mliništu odveslana još jedna Trupijada Sv. Liberana, na kojoj su pobjedu odnijeli, ženska ekipa Neutralne te muška Kumovi.

Nadalje u ženskoj konkurenciji druge su bile Badžulske neviste, dok je treće mjesto zauzela ekipa Badžula.

U muškoj konkurenciji iza Kumova drugi su bili Niko i Vinko, dok su treći ekipa Vatrogasci.

Čestitamo pobjednicima!

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije