Ostanimo u kontaktu

POBJEDA PUT PREMA OPSTANKU

U subotu BK Metković ‘mora’ pobijediti Zrinjevca!

Objavljeno prije

Do kraja prvoligaškog boćarskog natjecanja preostalo je još 6 prvenstvenih kola, a boćari Metkovića u tom razdoblju morali bi makar triput pobijediti ukoliko kane zadržati prvoligaški status.

To neće biti nimalo laka zadaća s obzirom na raspored i snagu takmaca. Prvi, možda i odlučujući sraz u trci za presudnim bodovima na rasporedu je u subotu u Boćarskom domu kad će momčad Metkovića dočekati trećeplasirani Zrinjevac koji je do sada upisao 24 boda.

Nekada je u tom klubu igrao i izvrsni metkovski boćar, čak i svjetski prvak u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, Markica Dodig, koji je danas igrač i voditelj BK Metković.

U dosadašnjem tijeku prvenstva boćari Metkovića uzeli su samo šest bodova (dvije pobjede) pa im je utakmica sa Zrinjevcem gotovo sudbonosna. Tijekom natjecanja uočeno je koje probleme imaju boćari Metkovića u pojedinim disciplinama, a potom je došlo do ozljede jednog od najboljih Mile Vidovića. Kako doznajemo postoji mogućnost da će iskusni Vidović unatoč svim problemima zbog ozljede pokušati zaigrati i pomoći svojim suigračima pa tako i klubu u borbi za opstankom.

Osnovni cilj Metkovaca je preskočiti BK Primošten koji je trenutačno osmi na ljestvici sa sedam bodova, dok je Metković deveti. Ostane li tu, odlazi u drugu ligu, to je jasno.

U redovima Metkovića prije sraza sa Zrinjevcem postoji određena doza optimizma i nada u pozitivan rezultat. Nadajmo se da će se čežnje naših boćara ispuniti.

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije