Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKA RUKOMETNA LIGA ZA DJEVOJČICE 2006. I MLAĐE

Pobjeda i poraz u utakmicama s RK Opuzen i RK Dalmatinka Ploče

Objavljeno prije

Prvo gostovanje djevojčica 2006. i mlađe RA Jerkovac bilo je u Opuzenu te se održane utakmice protiv domaćina RK Opuzen te RK Dalmatinka Ploče. Kako zbog hladnoće nemaju mogućnosti odraditi trening na vanjskom igralištu, utakmice županijske lige dobro su im došle da isprobaju uvježbano.

RK Opuzen – RA Jerkovac 2:35
Gea Kozina 8, Karla Šiljeg 5, Luca Ramić 1, Sara Šiljeg 10, Reina Bebić 1, Matea Marušić, Nikolina Medak, Lara Volarević, Paula Buljubašić 3, Lana Musulin, Nora Prusac 5, Nikolina Ivanković, Lea Ćerlek, Iris Kozina 2.

RA Jerkovac – RK Dalmatinka 16:20
Gea Kozina 7, Karla Šiljeg 1, Luca Ramić 2, Sara Šiljeg 5, Reina Bebić, Matea Marušić, Nikolina Medak, Lara Volarević, Paula Buljubašić 1, Lana Musulin, Nora Prusac, Nikolina Ivanković, Lea Ćerlek, Iris Kozina.

Čestitamo trenerici Martini i djevojčicama! Već sljedeći vikend na rasporedu ih očekuje državna liga za isti uzrast.

ŽENSKI NOGOMET

Prvenstvo u 1. HNLŽ počet će ipak 14. lipnja

Objavljeno prije

Autor

Povjerenik za natjecanje Prve ženske nogometne lige, Tomislav Kuzman, poslao je klubovima obavijest da će se prvenstvo nogometašica ipak nastaviti 14. lipnja 2020.godine kako je i bilo odlučeno. To je obrazložio činjenicom da ne postoji konsenzus oko promjene nastavka natjecanja Prve HNLŽ, iako su neki klubovi promjene tražili, a među njima bio je ŽNK Neretva.

Još će se možda donijeti odluka o mogućem pomicanju sezone do 9. kolovoza kako bi se izbjeglo igranje radnim danom.

To ujedno znači da će ŽNK Neretva odigrati sve četiri preostale prvenstvene utakmice te da će nakon toga sudjelovati u doigravanju za prvaka (ako bude među prve četiri ekipe), ili u ligi za ostanak bude li nakon te četiri utakmice peta.

To je za Neretvu, ali i za druge klubove novi organizacijski izazov jer se ne radi o profesionalnom klubu kao što je slučaj u Prvoj HNL za muške, a osim toga koronakriza uvelike se odrazila i na financijske mogućnosti sponzora i sportskih asocijacija u gradu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije