Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

1.HNLŽ U-15

Pionirke ŽNK Neretva pete u netom završenom prvenstvu

Objavljeno prije

Velik, lijep, zapravo sjajan uspjeh postigle su mlade igračice ŽNK Neretva iz Metkovića koje su u prvenstvu 1.HNLŽ (U-15), osvojile peto mjesto i najavile svijetlu budućnost ženskog nogometa u Metkoviću.

Pionirke Neretve toliko su puta tijekom sezone obradovale svoje roditelje, prijatelje ženskog nogometa, svoje trenere i na koncu same sebe, da to treba pamtiti, ali i zapisati.

U natjecanju je sudjelovalo 12 klubova, djevojčice s Neretve odigrale su 22 utakmice (unatoč svim pratećim problemima), te su osvojile peto mjesto sa 36 bodova i gol razlikom + 21 !

Zbog toga uspjeha sretan je i njihov trener Duško Mijoč, nekadašnji izvrsni vratar Neretve i još nekoliko klubova koji kaže:

– Prezadovoljan sam uspjehom naših mladih igračica, iako na početku, možda i nisam očekivao tako sjajnu sezonu. Igračice su pokazale želju i znanje, učile su na najbolji mogući način i naučeno pokazale na terenu. Možda bi nam rezultati bili i bolji da na nekim utakmicama nismo oslobađali obveza neke igračice koje su nastupale za Neretvu U-17.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nije mala stvar pobijediti prvakinje , igračice Osijeka dvaput, prvo u Metkoviću s 2:0, a zatim i u Osijeku s 0:2. Dobili smo i Dinamo u Metkoviću s 8:4, a s Hajdukom smo u Metkoviću doživjeli nesretan poraz od 3:1.

Nije mala stvar ni spoznaja da su na kamp u Medulinu pozvane čak tri naše igračice, Klubučić, Prkačin i Jurić, koja je ujedno i treći strijelac lige s 24 postignuta gola, dok je Marjanović pozvana u BiH selekciju U-15. Inače, devet naših igračica  bilo je pozvano u hrvatsku selekcije U-15.

Sve su to odreda djevojčice koje vole nogomet i koje ulažu svoje vrijeme i energiju na treninzima , s ciljem da jednog dana odjenu i odoru prve ekipe ŽNK Neretva. Sudeći po njihovim željama i talentiranosti taj dan nije daleko, – rekao je Mijoč.

Treba reći ovoga ljeta šest igračica rođenih 2007., prelazi u redove kadetkinja, a na njihova mjesta stižu igračice rođene 2010.

TU su među ostalima Luca Bebić, Eva Volarević, Petra Šeriće, Leona Ačkar, Petra Šutalo, Lara Jojić, Anđela Raspudić i još nekoliko njih koje će u budućnosti graditi još snažniji ŽNK Neretva.

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije