Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

SVI NA ŠTRUVINO

ONK Metković dočekuje nogometaše Župe Dubrovačke

Objavljeno prije

NAJAVA-UTAKMICE

9. kolo 1. ŽNL Dubrovačko-neretvanske na raspored donosi utakmicu između domaćina Metkovića i Župe Dubrovačke. Nedjeljni sportski program donosi i borbu za najviše pozicije. Metković želi s pobjedama na domaćem terenu priključiti se ostalim klubovima, a momčad Župe svakako nastavak dobrih igara.

Sveznalica 7400xXpx

Nakon što se u prošlom kolu nisu najbolje snašli na Lastovu protiv Omladinca (poraz 3:2) i sve osim osvajanja 3 boda biti će veliko razočarenje. Ipak da ih čeka sve osim lakog posla govori nam i statistika dosadašnjih susreta, u zadnjih 5 godina Metković je pobjedio Župu samo jedanput, i to pred punim tribinama na proslavi desetogodišnjice “Jajana”. I ovog puta će im trebati sva moguća podrška gledatelja, dođite na igralište ONK Metkovića u nedjelju u 13:30 i podržite naše momke.

hthgth

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Izvještaj: Luka Gustin

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije