Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRVI PORAZ

ONK Metković bez bodova na Grudi

Objavljeno prije

Nogometaši Metkovića doživjeli su prvi poraz u novom prvenstvu županijskih ligaša. Na Grudi je Slaven pobijedio s 2:1 momčad Metkovića nakon slobodnog udarca. Lopta je u 81. minuti završila u mreži na radost igrača Slavena koji su nakon pobjede zasjeli na čelo ljestvice.

Poveli su Metkovci pogotkom Josipa Plećaša u 22. minuti, poslije sjajnog dodavanja Duje Batinovića. I domaći i gosti igrali su dosta čvrsto ali i s napadačkim projekcijama. U jednom napadu prema vratima Metkovića igrača Slavena nepropsino je zaustavio Mišanović pa je sudac pokazao na bijelu točku, te je Slaven izjednačio rezultat, u 27. minuti.

Neke od prilika igrači Metkovića nisu uspjeli pretočiti u pogotke a Slaven je svoje iskoristio. Treba reći da u redovima Metkovića nije bilo nekoliko standardnih igrači koji su morali izostati zbog poslovnih obveza.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Na vrhu ljestvice su s devet bodova Slaven, Croatia  i Konavljanin Orebić, a slijede ih sa sedam bodova Orebić, Župa dubrovačka i Metković.

Rezultati 4. kola: Maestral-Sokol 2:1, Župa dubrovačka-Croatia 1:0, Žrnovo-Orebić (prekid kod 0:1), Jadran Smokvica-Gusar 2:1, Konavljanin- Hajduk 1932 3:2, Slaven-Metković 2:1.

Sveznalica 7400xXpx

IMENOVANA NOVA UPRAVA

Nikola Manenica novi je predsjednik UO ONK Metković

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama OŠ don Mihovila Pavlinovića održana redovna Izborna skupština ONK Metković na kojoj je za novog predsjednika UO izabran Nikola Manenica.

Za dopredsjednika UO izabran je bivši predsjednik Ivica Kaleb, a za članove redom su imenovani Damir Vekić, Tomislav Miletić, Igor Talajić – Gringo, Vedran Vištica i Mario Galov.

Predsjednik Skupštine ostao je Josip Plećaš, a njegov zamjenik je Nedjeljko Marušić.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Predsjednik Nadzornog odbora je Marin Talajić, podpredsjednik Damir Vladimir, a pored njih redom sjede Ivica Palameta, Leo Kozina i Mile Bebić – Kondak.

Disciplinsku komisiju čine Goran Marušić, Tonći Jerković i Vlatko Petrić.

Sveznalica 7400xXpx

Tajnik kluba ostao je Marin Jelčić.

Uz članstvo kluba Skupštini su prisustvovali zamjenik gradonačelnika Robert Doko te predsjednik Sportske zajednice grada Metkovića Ante Zovko.

Čestitamo novoimenovanoj Upravi!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije