Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

40. GODINA RK OPUZEN

Odigrana utakmica u spomen Renatu Čoviću i završnica regionalnog najtecanja

Objavljeno prije

40. GODINA RK OPUZEN

U Opuzenu je održan rukometni Memorijal Renato Čović, u znak sjećanja i zahvalnosti na nekadašnjeg  vratara RK Opuzen koji je kao 19-godišnjak poginuo u Domovinskom ratu 1991.

Upriličena je utakmica između RK Opuzena i RK Korčule, a u sklopu proslave 40. obljetnice uspješog rada RK Opuzen, danas člana Treće HRL Jug, i uz  pokroviteljstvo  RS Dubrovačko-neretvanske županije. Korčulani su pobijedili s 22:17.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Prigodno za značajnu obljetnicu, Opuzenu je dodijeljeno i domaćinstvo za vrlo dobru organizaciju završnice Regionalnog rukometnog kup natjecanja – Jug.

Sastali su se prvoligaši Ribola Kaštela i Split, a pobjeda je pripala Kaštelanima (34:24, 16:14). Najbolji strijelac u redovima Ribole Kaštela bio je Milas s devet pogodaka, a u redovima Splita, Musulin s pet golova.

Sveznalica 7400xXpx

Sudili su Mikelić i Parađina iz Solina, pred 150 gledatelja.

Pero Jakić

OTVORENE PRIJAVE

Udruga Biom organizira trening prepoznavanja ptica u Neretvi

Objavljeno prije

Foto: Udruga Biom

Udruga Biom poziva zainteresirane da se uključe u trening prepoznavanja ptica na Neretvi. Trening će se odvijati za dva vikenda 4. i 5. svibnja te 1. i 2. lipnja 2024. na području delte Neretve.

U sklopu treninga održava se jedno uvodno online predavanje i dvije terenske edukacije. Sudionici će imati priliku vidjeti i naučiti prepoznavati vrste ptica česte u svojoj okolici, a uz malo sreće i one vrlo rijetke vrste po kojima su poznate lagune na ušću Neretve.

Na terenu ćemo učiti tehnike prepoznavanja vrsta ptica po izgledu i po glasanju. Trening je besplatan i otvoren za sve bez obzira na predznanje. Za polaznike ćemo osigurati dalekozore, knjige za determinaciju ptica i stručno vodstvo.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Uvodno online predavanje na kojem ćemo se upoznati bit će 3. svibnja u 18 sati. Tereni su predviđeni 4. i 5. svibnja, te 1. i 2. lipnja 2024., no termini su podložni promjenama ovisno o vremenskim prilikama.

Ako ste zainteresirani, najkasnije do 29. travnja 2024. ispunite online prijavnicu.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije