Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

MTB LIGA HERCEGOVINE

Nove medalje za Biciklistički klub Metković

Objavljeno prije

BK Metković

U organizaciji BK Mostar u subotu je održano 2. kolo MTB lige Hercegovine koje se vozilo na stazi u Gorancima. Na kružnoj stazi dužine 11 km biciklisti BK Metković su se dobro snašli, te se u Metković vratili sa 3 medalje. Marko Talajić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji početnici, Marko Krvavac bio je srebreni u kategoriji 20-30, dok je Dalibor Talajić ponovio rezultat iz Ljubuškog i okitio se brončanom medaljom. Alen Liković je ciljem prošao četvrti.

Nedjelja je bila rezervirana za 1. kolo XC zimske lige Dalmacije koje je održano u Stankovcima. BK Aks organizirao je svoj 3. MTB maraton na kojem je sudjelovalo preko 200 biciklista. Unatoč odličnoj organizaciji i gostoprimstvu domaćina naši biciklisti neće po dobrom pamtiti ovu utrku. Već nakon par kilometara Dalibor Talajić je morao odustati radi problema s mjenjačem, dok je Alenu Likoviću pukla guma, al je ipak uspio doći do cilja i zauzeti 10 mjesto. Matija Ereš je zauzeo solidno 24. mjesto u kategoriji 30-40.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

RENT-A-CAR M 740

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije