Ostanimo u kontaktu

ŽNK NERETVA VEĆ JE IZBORILA OSTANAK

Nogometašice Neretve u nedjelju gostuju u Slavonskom Brodu

Objavljeno prije

Svaka čast svim sportašima u cijeloj zemlji koji i unatoč zdravstvenoj krizi u zemlji i svijetu treniraju i igraju, trudeći se svojim klubovima osigurati bodove, odnosno status.

Posebno se to odnosi na ženske ekipe, pa tako i na ŽNK Neretva iz Metkovića čije su igračice u fazi doigravanja za ostanak u ligi. Vodeći se jasnim ciljem, one su taj status već osigurale pobjedom u susretu s Marjanom, ali moraju odigrati još pet utakmica. Ovdje nam pada na pamet pitanje bilo bilo bolje da doigravanja uopće nema kad je ionako malo klubova u ligi i kad se zna da Viktorija iz Slavonskog broda do sada  ima samo jedan bod ?

Tu prije svega mislimo na izbjegavanje moguće zaraze na putovanjima, te na uštede na troškovima  (autobus, put, noćenje). Možda je doigravanje za prava i opravdano s obzirom na bodovnu jednakost Osijeka i Splita , dok se doigravanje za ostanak ipak moglo izbjeći.

U Ligi za ostanak trenutačno najbolje stoji Donat s 21 bodom, druga je Neretva sa 18, treći Marjan s pet i četvrta Viktorija s jednim bodom.

Prema svim projekcijama Neretva bi u nedjelju trebala pobijediti u Slavonskom Brodu. Nadamo se da hoće, jer su Šiljeg, Herceg, Kešina i ostale sjajne nogometašice i do sada pokazale koliko znaju.

GODIŠTE 2008.

Održane 1. Dječje sportske igre ‘Preko’

Objavljeno prije

U organizaciji četiri metkovska kluba – Karate kluba Knez Domagoj, ONK Metkovića, Biciklističkoga kluba Metković te RA Jerkovac, a uz potporu Grada Metkovića, danas su na igralištu ONK Metkovića održane 1. Dječje sportske igre Preko.

Više od stotinjak djece uzrasta 2008. godišta i mlađega natjecalo se u različitim disciplinama poput potezanja konopa, štafete, trčanja u vreći  itd.

S obzirom da je prošlu godinu obilježila pandemija koronavirusa te većina klubova nije imala natjecanja, svrha 1. Dječjih  sportskih igara Preko je promicati sport u Metkoviću te zdrave načine življenja.

Igrama je nazočio i predstavnik Grada Metkovića, predsjednik Sportske zajednice grada Metkvića, Ante Zovko, a svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije