Ostanimo u kontaktu

METKOVIĆU TREBA POBJEDA

ONK Metković više nije na prvom mjestu na ljestvici 1.ŽNL DNŽ

Objavljeno prije

Ovoga tjedna odigrana je zaostala prvenstvena utakmica između Croatie iz Gabrila i Maestrala iz Krvavca, a pobijedila je Croatia s 2:0. tako je s dva boda viška (40) zasjela na prvo mjesto, dok je ONK Metković, a nakon poraza u Krvavcu prošle nedjelje pao na drugu poziciju s dva boda manje (38).

Određenih izgleda za osvajanje prvog mjesta još ima Župa dubrovačka na trećem mjestu s 34 boda.

Do kraja prvenstva vodit će se zanimljiva bitka za naslov, a evo kakav je raspored utakmica.

ONK Metković gostovat će kod Hajduka 1932 (u nedjelju), zatim će kod kuće igrati s Orebićem, potom s Gusarom u Kominu, Croatiom u Metkoviću i u zadnjem kolu gostovat će kod Sokola.

Croatia igra doma sa Žrnovom (nedjelja), gostuje kod Konavljanina, dolazi joj Slaven, zatim odlazi u Metković (derbi), i u zadnjem kolu čeka Hajduka 1932.

Što se tiče ONK Metkovića i gostovanja u Veloj Luci, možemo reći da Metković ima čak 30 bodova više od Hajduka (38:8). Sudeći prema tome, Metkovci su svakako favoriti, ali nikad ne reci nikad. Stoga momčadi trenera Plećaša treba puna angažiranost i zajedništvo kako bi ostvarili pozitivan rezultat. Hoće li tako i biti, vidjet ćemo.

Gusar iz Komina igra sve bolje i već je na petoj poziciji s 21 bodom, ali i Maestral koji je na 11 mjestu, ali sa 14 bodova.

Raspored 17.kola:

  • Hajduk 1932-ONK Metković
  • Župa dubrovačka-Maestral
  • Sokol-Jadran (S)
  • Croatia-Žrnovo
  • Gusar-Konavljanin
  • Orebić-Slaven.

GODIŠTE 2008.

Održane 1. Dječje sportske igre ‘Preko’

Objavljeno prije

U organizaciji četiri metkovska kluba – Karate kluba Knez Domagoj, ONK Metkovića, Biciklističkoga kluba Metković te RA Jerkovac, a uz potporu Grada Metkovića, danas su na igralištu ONK Metkovića održane 1. Dječje sportske igre Preko.

Više od stotinjak djece uzrasta 2008. godišta i mlađega natjecalo se u različitim disciplinama poput potezanja konopa, štafete, trčanja u vreći  itd.

S obzirom da je prošlu godinu obilježila pandemija koronavirusa te većina klubova nije imala natjecanja, svrha 1. Dječjih  sportskih igara Preko je promicati sport u Metkoviću te zdrave načine življenja.

Igrama je nazočio i predstavnik Grada Metkovića, predsjednik Sportske zajednice grada Metkvića, Ante Zovko, a svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije