Ostanimo u kontaktu

OSTALI GOTOVO SVI IGRAČI

Nogometaši Neretve započeli pripreme za novu trećeligašku sezonu

Objavljeno prije

Foto: Dalibor Čutura / Metković NEWS

U ponedjeljak je oživjelo igralište Neretve jer su nogometaši Neretve započeli pripreme za nadolazeće trećeligaško natjecanje koje službeno počinje 31.kolovoza.

Prozivci trenera Gorana Galova odazvao se 21 nogometaš, s naznakom da su izostali Glibo, Crnov, ĆosićCrnčević, Raguž, Bubalo i glavni strijelac Luka Juričić koji se nalazi na probi u NK Šibenik.

Prisutni igrači unatoč vrućini rastrčali su se na prvom treningu, zatim su zaigrali pravi nogomet, a onda po nalogu trenera izvršavali ostale zadaće.

– Ovo je naš prvi pripremni trening za novu sezonu na kojemu se nisu pojavili svi igrači ali će se okupiti najdalje do srijede.
Raduje me što je glavnina igrača ostala i što će i u budućnosti braniti boje svoga kluba, a posebno se radujem povratku na teren našeg kapetana Ante Batinovića koji je gotovo godinu dana bio odsutan zbog ozljeda. Treba nam njegova pokretačka snaga, njegovo iskustvo i znanje. Napustili su nas Kožulj i Vranjić, a došli su Marko Crnov igrač Zrinjskog koji je već bio u Neretvi, te naš Mate Pehar prvoligaški igrač čije će nam iskustvo i znanje itekako pomoći. Očekujem da će Pehar biti nositelj naše igre i veliki uzor mladima. Naime, u rad smo uključili sedam juniora koji će stjecati iskustvo u radu i dobiti šancu na utakmicama. To je taj put kojim želimo ići. Želimo se oslanjati na domaće snage i kvalitetne igrače iz drugih sredina, – rekao je trener Galov nakon završenog prvog treninga.

On smatra da Neretva ima kvalitet i da će nakon kvalitenih priprema biti tvrd orah za sve svoje takmace.

Pripreme će se odvijati isključivo u Metkoviću gdje za to postoje svi potrebiti uvjeti.

Planirano je odigrati sedam prijateljskih utakmica (prva s GOŠK-om iz Dubrovnika), zatim s Jadranom LP, GOŠK-om iz Gabele, ONK Metkovićem, Zmajem iz Makarske i drugima. Od 16. do 18. kolovoza održat će se Memorijalni nogometni turnir Ante Rebac, u spomen na igrača poginulog u Domovinskom ratu, na kojemu će sudjelovati neretvanski klubovi.

Što se tiče vratara, Mulać ostaje, a tu su još junior Blažević i prinova iz ONK Metkovića, Božo Medić.

Treneru Galovu u pripremi igrača pomagat će prof. Filip Majić, stručnjak za tjelesnu spremu.

ŽENSKA KONKURENCIJA LAĐARICA

Lađarice Općine Slivno pobjednice 7. Maratona lađarica, Sisak drugi, Gusarice Metković treće

Objavljeno prije

Danas je veslan 7. Maraton lađarica na kojem je nastupilo rekordnih 10 ekipa. Start je bio u Metkovića, cilj u Opuzenu, a tu dužinu su prve izveslale lađari Lađarice Općine Slivno.

Druge u cilj su ušle lađarice Siska, a treće Gusarice Metković. Četvrte su kroz ciljnu ravninu prošle lađarice Sparta Bjelovar a pete Kominjanke.

Čestitamo pobjednicama!

Lađarice Općine Slivno

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije