Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

FIT4EVER

Nikola Glasović ponio titulu ‘najspremnijeg čovjeka u Dolini Neretve’

Objavljeno prije

Fit4ever 2016.

Fit4ever prošlog je vikenda na Ušću organizirao prvo otvoreno natjecanje za najspremnijeg čovjeka u Dolini Neretve. Natjecanje koje je uključivalo niz vježbi snage, izdržljivosti, eksplozivnosti i agilnosti okupilo je 12 natjecatelja. Nakon uvodnih vježbi koje su se pokazale dosta kompleksne i teške, čemu je još više pridonijelo jako sunce, ostalo je pet finalista, a kao najsnalažljviji i najspremniji pokazao se Nikola Glasović koji je tako stekao titulu “najspremnijeg čovjeka u Dolini Neretve”. Drugo mjesto pripalo je Marinu Krešiću, a treće Vinkovčaninu s mostarskom adresom Adamu Rožiću.

Sveznalica 7400xXpx

Natjecanje za koje se nadamo da će postati tradicionalni festival sporta i zdravog života, podržao je i BK Relaks čiji su članovi odvezli rutu od Metkovića do Ušća.

Opširnu foto-galeriju donosi fb Daki Photography

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije