Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U METKOVIĆU ODRŽANA ZAVRŠNICA LIGE POČETNICA DALMACIJE

Neopisiva radost mlađih uzrasta igrati uz bok sa malo starijima od sebe

Objavljeno prije

Ženski nogometni klub Neretva u nedjelju je bio domaćin završnice Lige početnica Dalmacije, na kojoj je nastupilo 200 djevojčica iz 14 ekipa diljem Dalmacije. Natjecanje je bilo organizirano na dva igrališta, glavnom i pomoćnom koji su bili raspodijeljeni na četiri terena.

Ovo je veliko priznanje koje je HNS i povjerenik lige Dino Knezović dao ŽNK Neretva kao nagradu za sav trudni rad sa mlađim kategorijama.

Predsjednik ŽNK Neretva Stanko Vidović:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Iznad svega lijep događaj za najmlađe generacije Metkovića. Ponosni što smo imali priliku po drugi put organizirati ovakav događaj. Završnica je trebala biti na Poljudu, ali kako je to otpalo zamoljeni smo da mi to organiziramo. Ipak na raspolaganju imamo glavni teren, pomoćni teren i svu potrebnu logistiku, gdje smo se dokazali u prvoj organizaciji prije mjesec i pol dana. Povrh svega, jedina smo ekipa koja ima dvije ekipe na terenu i sve curice su 2010. godište i mlađe, – kazao je Vidović te zahvalio Gradu Metkoviću i HNS-u bez kojih to ne bi bilo moguće. Vidović je zahvalio i svim ekipama na odličnoj atmosferi te za jesen najavio povratak Lige početnica Dalmacije u Metković.

ŽNK Neretva je nastupila sa dvije ekipe ŽNK Neretva 1 i ŽNK Neretva 2.

Utakmice su sudile Sara Musulin, Emili Sušić, Gabrijela Martinović, Petra Vladimir i Ante Majčica.

ZIMSKI PRIJELAZNI ROK

Frančeska Šimić nova je igračica ŽNK Neretva

Objavljeno prije

ŽNK Neretva pojačava svoje redove za nastavak sezone, u zimskom prijelaznom roku stigla je Frančeska Šimić.

Šimić je obrambena igračica i prelazi iz mostarskog ŽF/NK Emina 2016, a do sada je igrala za ŽNK Čapljina te U17 i U19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine.

Dobrodošla!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije