Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

MEMORIJALNA VOŽNJA U SPOMEN NA IGORA PENAVU

Nakon revijalnog đira po gradu biciklisti krenuli prema Ljubuškom

Objavljeno prije

U spomen na Igora Penavu jutros je iz Gradskog parka startala memorijalna vožnja biciklima, koju je za svog bivšeg člana organizirao Biciklistički klub Relaks. Dvadesetak biciklista, prijatelja pok Igora odvozit će rutu Metkovic – Prud – Ljubuški, gdje se spajaju sa biciklijadom koju organiziraju njihovi prijatelji iz BK Ljubuški.

Na put su ih ispratiti Igorovi roditelji, Ante i Veselka Penava, a prije samog polaska prema Ljubuškom biciklisti su odvozili revijalni đir po Metkoviću.

Osim kao zaljubljenika u biciklizam, Igora pamtimo i po poslu prometnog redara u Metkoviću, bio je primjer čovjeka koji savjesno obavljao svoj posao i koji je prema svakom imao iste kriterije.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Kolege iz Biciklističkog kluba Relax za Igora kažu:

– Dobri duh našeg kluba, idejni začetnik Žabice (već 4. koja se održava dan prije 20.10.) i Primavere, čovjek koji je volio biciklizam i intezivno radio na promicanju biciklizma u dolini Neretve. Čovjek koji je nastojao spajati ljude kroz rekreaciju i vesela druženja.
Iako je ostala jedna velika praznina uvijek se rado sjetimo njega i njegovog zaraznog osmjeha.

Sveznalica 7400xXpx

Igor je iznenada preminuo lani, 17. rujna 2017., a na današnji dan bi slavio svoj 46. rođendan.

Galerija slika iz Ljubuškog

Memorijalna vožnja u spomen na Igora Penavu

Foto: Stanka Bebić

Piše: Dalibor Čutura / Metković NEWS

BICIKLISTIČKI KLUB METKOVIĆ

Šest odličja za male Žapce u Posedarju

Objavljeno prije

Treća ovosezonska stanica XC zimske lige Dalamcije bilo je Posedarje. Ovaj maleni gradić na obali Novigradskog mora ugostio je više od 140 biciklista na 27 km dugoj i dinamičnoj stazi s brzim promjenama ritma uz par težih uspona, ali i mnoštvom manje i više tehnički zahtjevnih spustova i singlova.

BK Metković imao je 13 natjecatelja, a od toga 10 djece.

Jure Vištica i Lucija Kuzman osvojili su prva mjesta u kategorijama U9M i U9Ž, srebrom su se okitili: Iva Dominiković (U9Ž), Marko Talajić (U11M), Lara Bokšić (U11Ž) te Vinko Bulum (U15M)

Najmlađa članica  Erika Malezija (U9Ž) kroz cilj je prošla četvrta, Ivan Dominiković (U11M) kao šesti, dok su Ena Kaleb (U9Ž) i Mara Talajić (U11M) završile natjecanje na sedmom mjestu.
U glavnoj utrci najbliže pobjedničkom postolju bio je Dado Talajić (30-40), ali se na kraju ipak morao zadovoljiti četvrtim mjestom.  Antea Kaleb bila je odlično peto mjesto u kategoriji žene, čime je pokazala da joj je forma u uzlaznoj putanji. Nakon nezgodnog pada, Pero Primorac (20-30) uspio je završiti utrku na dvanaestom mjestu.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U najmlađoj kategoriji U16 formu su brusili Vinko Bulum osvojenim osmim mjestom, te Marko Talajić osvojenim trinaestim mjestom i peharom za najmlađeg natjecatelja koji je završio utrku.

Iduće je IV. kolo lige za 26. studenog u Trogiru.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije