Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZA EP POZVANI I METKOVICI

Na popisu rukometnih reprezentativaca za Europsko prvenstvo i četiri Metkovca

Objavljeno prije

Hrvatski izbornik Lino Červar objavio je popis 28 rukometaša koje je morao službeno prijaviti Europskoj rukometnoj federtaciji, a na koje računa za Europsko prvenstvo 2012. godine kojemu su domaćini Austrija, Norveška i Švedska.

Na put u Graz gdje Hrvatska igra prvi krug natjecanja protiv Crne Gore, Bjelorusije i Srbije, hrvatski izbornik će povesti 16 igrača, pa će s objavljenog popisa otpasti 12 imena.

Najvažnija je svakako vijest da se između 28 reprezentativaca nalaze i četiri rukometaša iz Metkovića, a to su:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Mate Šunjić (US Ivry Handball), Marin Jelinić (Nexe), Ilija Brozović (HC Hannover-Burgdorf) i Josip Vekić (PPD Zagreb).

Iako je broj reprezentativaca poniklih u Metkoviću u posljednjih nekoliko godina značajno manji u odnosu na neka prošla vremena, treba ipak napomenuti da je i pozivanje četiri naša rukometaša novi dokaz da rukomet u Metkoviću i dalje „proizvodi“ darovite rukometaše koji su svojim igrama i ponašanjem te doprinosom klubovima u kojima igraju zavrijedili trenutačne i buduće pozive.

To je ujedno i motiv mladim igračima, trenerima i upravama metkovskih rukometnih klubova da nastave s napornim radom i odgojem mladih igrača koji će jednog dana odmijeniti svoje prethodnike u drugim klubovima i u reprezentaciji.

Inače, prava faza priprema za EP u Austriji realizirat će se od 17. prosinca do 23. prosinca u Zagrebu, druga od 26. do 30. prosinca u Poreču, i treća faza od 1. siječnja do 7. siječnja, također u Poreču.

Osmog siječnja naši reprezentativci otputovat će u Graz (Austrija).

U-GYM BUDUĆNOST METKOVSKOG SPORTA

Rukometaši Metković Mehanike zadovoljni pripremama u Ultimate Sports Gymu

“Pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi.”

Objavljeno prije

Rukometaši Metković Mehanike pripreme za predstojeću premijerligašku sezonu odrađuju u Ultimate Sports Gymu, body clubu koji je zasigurno budućnost metkovskog sporta.

Nakon dva tjedna priprema u U-Gymu rukometaši imaju samo riječi hvale, a oni pristigli iz drugih sredina ističu da se ni u većim gradovima nisu susretali s bolje opremljenim prostorijama za vježbanje.

Suradnjom sa U-Gymom zadovoljan je i predsjednik RK Metković Mehanika, Nikola Veraja.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Teretana U-Gym se nameće kao najprihvatljivije rješenje. Radi se isključivo jutri, u CrossFit prostoriji i u grupi. Također, djelatnik teretane, naš rukometaš, diplomirani kineziolog Branimir Vučković je novi kondicijski trener i prema informacijama koje do sad imamo od igrača radi se o super dobroj kombinaciji. Znači, pogođen je taj moment, kod nove teretane, novih igrača, sa novim trenerom prve momčadi, i dobivena je jedna sinergija koja će jamčiti rezultat u Premijer ligi, – uvjeren je Veraja.

Podsjetimo, od ovog proljeća i novoopremnljene CrossFit prostorije, U-Gym se sa svojim sadržajima smjestio preko tri kata ‘Volare’ zgrade. Bilo da je riječ o teretani, fitnesu, crossfitu, ili nekom drugom sadržaju poput pilatesa, fizioterapije il’ pak finske saune, stručno osoblje, treneri i fizioterapeuti  U-Gyma su Vam uvijek na usluzi.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije