Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

KARATE KLUB METKOVIĆ

Mladi karataši pokazali svoje umijeće na polaganju za karate zvanja

Objavljeno prije

Foto - Karate klub Metković (1)

U Karate klubu Metković održano je polaganje za prva tri učenička karate zvanja od 8 do 6 KYU, (od žutog do crvenog pojasa) od strane Predsjednika komisije za pojaseve Hrvatskog karate saveza Denisa Žderića.

Nakon pokazanog znanja savladane karate tehnike, ponosni vlasnici žutog pojasa postali su:

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

– Ivana Tolj
– Lucija Kuzman
– Jure Kuzman i
– Marina Ujdur

Pravi mali znalci karate tehnike koji su na kimono svezali narančasti pojas su:

GALA HOME 740px

– Eva Marija Petrov
– Lara Kozina
– Andrija Petrov
– Jakov Petrov
– Dominik Petrov i
– Patrik Batinović

A znanje za crveni pojas, pokazali su pravi mali majstori:

– Petra Mačuket
– Tamara Mioč
– Niko Mioč
– Zoran Ćužić
– Andrej Paponja
– Roko Perak
– Antonio Kežić
– Sara Marević
– Marta Ćerlek i
– Gabrijela Marušić.

Čestitamo svim malim karatašima na pokazanom znanju, koje je proizašlo iz strpljivosti, redovnih dolazaka na trening i treniranja s puno ljubavi prema karate sportu.

Karate klub Metković je ovim polaganjem završio natjecateljsku polusezonu za najmlađe uzraste do 12 godina, koja će biti završena klupskom zabavom krajem lipnja i kreće sa početkom drugog dijela sezone za malo starije uzraste, jer već od 04. do 08. 07. 2018. g. šest natjecatelja KK Metković odlazi u Umag, gdje će nastupiti kroz reprezentaciju Hrvatske na 2. kolu svjetske karate lige za mlade, od ml. kadeta do juniora na kojem je prošle godine nastupilo 65 država, sa preko 3500 natjecatelja.

Tekst/Foto: Karate klub Metković

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

GALA HOME 740px

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije