Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

STON WALL MARATHON

Metkovac Ruđer Bošković osvojio treće mjesto

Objavljeno prije

Na već tradicionalnom, šestom po redu Ston Wall Marathonu ove godine u tri utrke, dužina po 4, 15 i 42 kilometra, sudjelovalo je 118 natjecatelja iz 20 zemalja.

Nama je bila zanimljiva utrka muške konkurencije na 15 km u kojoj je sudjelovao i naš sugrađanin Ruđer Bošković. Na vrlo zahtjevnoj utrci, Ruđer je stigao kao trećeplasirani, za nešto više od sat vremena.

Inače, za one koji ne znaju, Ruđer je jedan od pobjednika ovogodišnje Ilijade Trek, prve treking utrke koja se održala u Metkoviću povodom blagdana Sv. Ilije. Također je sudjelovao na Opuzenskoj Fortici Kross na kojoj je postavio i rekord staze.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ruđeru čestitamo, i želimo mu puno uspjeha u narednim natjecanjima.

Ruđer Bošković

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije