Ostanimo u kontaktu

MINI RUKOMET

Mali Metkovci prvi u Bijeljini

Objavljeno prije

Foto - RK Bijeljina - Facebook

U nedjelju, 5. kolovoza veličanstveno je proslavljen Dan pobjede i obljetnica vojno-redarstvene akcije Oluja.

Međutim, bilježimo još jedan povijesni, ali sportski događaj toga nadnevka jer je prvi put ujedinjeni rukometni klub iz Metkovića nastupio pod novim imenom Metković Mehanika i odmah osvojio prvo mjesto. Riječ je o rukometnom turniru Bijeljina Kup 2018., u trajanju od 15 dana a na kojemu su nastupile 33 ekipe u mini rukometu i rukometni seniorski sastavi.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na turniru u nedjelju 10 dječaka rođenih 2009. godine, članova RK Metković Mehanika koje vodi trener Slavko Ujdur osvojili su prvo mjesto na dijelu turnira na kojemu je nastupilo sedam ekipa. Uz to, za najboljeg igrača turnira proglašen je Mihovil Vidović. Trener Ujdur nije krio zadovoljstvo prikazanom igrom i zalaganjem dječaka koje poučava i koji će nakon pobjedničkog pokala nastaviti svoj ljetni odmor.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Foto: RK Bijeljina /Facebook

STOŽER CIVILNE ZAŠTITE DNŽ

Od 427 obrađenih uzoraka 35 je novih slučajeva zaraze koronavirusom

Objavljeno prije

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 35 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Radi se o 20 osoba muškog spola i 15 osoba ženskog spola: 16 iz Dubrovnika, osam iz Vele Luke, pet iz Orebića, četiri iz Trpnja te jednoj iz Konavala i Korčule.

Izliječeno je 30 osoba: 13 iz Dubrovnika, osam iz Ploča, dvije iz Konavala, Metkovića, Vele Luke i Župe dubrovačke te jedna iz Lumbarde.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

U posljednja 24 sata obrađeno je 427 uzoraka, a od početka pandemije analizirano je ukupno 147 024 uzorka.

U OB Dubrovnik hospitalizirane su 24 osobe pozitivne na koronavirus, a tri pacijenta zahtijevaju intenzivnu skrb i nalaze se na respiratoru.

U samoizolaciji su 774 osobe, a u posljednja 24 sata nije utvrđen slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđena su ukupno 963 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije