Ostanimo u kontaktu
DALIBOR MILAN 1200/300px 1
DALIBOR MILAN 1200/300px 2
DALIBOR MILAN 1200/300px 3

NAJBOLJI REZULTAT DO SADA

Lađari Stabline i Crnog puta Dragan Volarević i Matej Prnjić pobijedili na Pustolovnoj utrci u Čapljini

Objavljeno prije

Ovog vikenda održana je tradicionalna Pustolovna utrka Čapljina 2019., koja se svake godine održava krajem mjeseca lipnja. Sportskim događajem, odnosno triatlonom završena je manifesacija Lipanjske zore hrvatske Hercegovine.

Prvo mjesto osvojili su Dragan Volarević iz Pruda i Matej Prnjić iz Dračeva. Ova dva momka stazu su završili za 1 sat i 24 minute, što je ujedno i najbolji rezultat do sada.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Drugo mjesto osvojili su Nikola Bartolović i Filip Jakiša – vrijeme dolaska 1 sat, 28 minuta i 20 sekundi, a treće mjesto osvojili su Ilija Perić i Petar Mrvalj, a njihovo vrijeme dolaska 1 sat, 34 minute i 40 sekundi.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

U razgovoru s Draganom i Matejom doznajemo kako je ovo prvi put da su se prijavili na Pustolovnu utrku.

”Prvi put smo se prijavili na Pustolovnu utrku, a došli smo zapravo da se družimo i zabavimo jer znamo dosta natjecatelja koji su nastupili. Svaki natjecatelj kada se prijavi teži tome da osvoji prvo mjesto ili da bude među pet ekipa, a nama je pošlo za rukom pa smo pobijedili. Utrka je bila zahtjevna i bilo je naporno, ali moramo biti sebični pa reći da smo dosta spremni pa nam je to pomoglo. Najteži dio utrke bila nam je vožnja biciklom jer se za to ne spremamo, a najlakši dio bilo je veslanje iz razloga što treniramo za dvije ekipe koje se natječu na Maratonu lađa, pa nam je ova utrka bila trening i uvertira u nadolazeći Maraton lađa”, ističu pozitivni Dragan i Matej.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

Dragan i Matej veliku zahvalu uputili su trenerima Ivanu Šabijanu i Josipu Kaurinu te svojim ekipama Stablini i Crnom putu.

”Zahvaljujem se treneru Ivanu Šabijanu koji mi je davao savjete za ovu utrku i dosta pomagao oko svega. Također velike zahvale idu ekipu Stabline koja me uvijek podržava i koja je jedan veliki navijač. Moram im se zahvaliti jer su me pustili da idem na ovu utrku jer ipak se spremamo za Maraton lađa u kojemu smo prošle godine osvojili prvo mjesto, a to očekujemo i ove”, kroz smijeh ističe Dragan Volarević.

”Moj kolega će imati veliku konkurenciju na Maratonu lađa od ekipe Crnog puta koja je meni bila jedan veliki motivator. Svakako osim ekipi, zahvale idu mom treneru Josipu Kaurinu koji me pustio da nastupim jer rijetko tko bi nas pustio da nastupamo na događajima prije Maratona lađa za vrijeme priprema za taj veliki događaj. Moram istaknuti da će na Neretvi biti dobar ”fight”, a ovim putem želio bih pozvati sve natjecatelje Pustolovne utrke, kao i ostale čitatelje i ljude da dođu u Metković i podrže ekipe koje se tradicionalno natječu na Maratonu lađa”, odlučno je izjavio Matej Prnjić.

Izvor i fotografija: Čapljinski portal

ROKO TOLIĆ 740/300px

POBJEDA JE POBJEDA

Novi bodovi za Metković Mehaniku u srazu sa Hrvatskim dragovoljcem

Objavljeno prije

Autor

Foto: Lukrecija Sršen

Teže nego se očekivalo Metković je stigao do pobjede sa samo dva pogotka razlike.

Gosti iz Dugog Rata predstavili su se u dobrom svijetlu, igrali su borbeno i kvalitetno, a posebno Plazibat.

NIKOLA KRSTIČEVIĆ 740/300px

Poveli su domaći s 2:0 s dva pogotka Dožne, zatim dižu prednost na 3:1,ali u 8.miniti Dragovoljac poravnava na 3:3.

Metkovci su do 18.minute imali višak od dva do tri gola, ali nakon toga gosti prelaze u vodstvo 8:9, pa zatim i 9:10 ! Još su jednom imali pogodak viška, no domaći su ipak uspjeli otići na odmor uz neodlučeno, 12:12.

NIKOLA DOBROSLAVIĆ 740/300px

U nastavku ni jedni ni drugi nisu odmah uspjeli ostvariti znakovitu prednost. U 37.minuti na opće iznenađenje Dragovoljac stiže do rezultata 14:15. Ubrzo su imali i 3 gola viška, 14:17, a u 45.minuti i 16:19!

Domaći su tada preuzeli igru u svoje ruke, prvo su poravnali na 20:20, zatim je Cvitanović pogodio za 21:20, Džono stvara razliku od dva gola, za 22:2o, i za 32:21.

MOST Nikica Hajvaz 740×154

U 58.minuti Cvitanović pogađa sa sedam metara (za 24:22), gosti se ne predaju i pogađaju za 24:23, ali točku na „i“ stavio je Džono svojim pogotkom za konačnih 25:23.

Strijelci za Metković Mehaniku: Cvitanović 4, Bošković 1, Džono 8, Čutura 5, Marević 3 i Marić 4.

Najbolji strijelac u redovima H. dragovoljca bio je Plazibat s 10 golova, dok je četiri puta pogađao  Mikulić.

ROKO TOLIĆ 740/300px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije