Ostanimo u kontaktu

UDRUGA LAĐARA CRNI PUT

Lađari Crnog puta predstavili novouređene prostorije za treniranje

Objavljeno prije

Udruga lađara Crni put predstavila je obnovljenu teretanu, kako nam je pojasnio predsjednik Mile Senta, riječ je preuređenom prostoru sa novim spravama, obnovljenim podom te ugrađenom ventilacijom i klimatizacijom.

Predstavljanju preuređenih prostorija pored lađara prisustvovali su i predstavnici gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Daliborom Milanom te predsjednik Udruge lađara Neretve Luka Oršulić.

Gradonačelnik Dalibor Milan je kazao kao je Grad za obnovu teretane izdvojio 20 tisuća kuna, od ukupno 100 tisuća koje su iz proračuna namijenjene metkovskim lađarima, te izrazio želju da medalje i naredne godine dođu u Metković.

Predsjednik krovne organizacije lađara Luka Oršulić je otkrio kako će Maraton lađa i slijedeće godine imati izravni prijenos na nacionalnoj televiziji.

TEŽAK PORAZ ŽNK NERETVA

Bolja ekipa Donata pobijedila Neretvu u Metkoviću

Objavljeno prije

Autor

Nogometašice Neretve doživjele su težak poraz na svom terenu u utakmici doigravanja za ostanak s ekipom Donata iz Zadra, 1:6 (1:1).

Doista, bez obzira na sve okolnosti, nitko nije mogao očekivati da će metkovski prvoligaš doživjeti to što je doživio, ali to je sport, nekada se dobiva a nekada gubi.

Mogu se prihvatiti obrazloženja da u redovima našeg prvoligaša nije bilo nekoliko igračica ili zbog ozljeda ili zbog poslova. Stoga u klubu jedva čekaju postavljanje umjetne trave na pomoćnom igralištu čime će se značajno poboljšati uvjeti za rad.

Domaće su povele već 10.minuti pogotkom Marije Herceg koju je lijepo pronašla Mandić. No, Donat je ubrzo izjednačio rezultat, a zatim postigao i drugi gol za odlazak na odmor.

U nastavku, pomalo razbijena Neretva bez dovoljno snage i koncentracije, nije uspijevala postići gol, dok su gošće to učinile još četiri puta i upisale posve zasluženu pobjedu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije