Ostanimo u kontaktu

KK KNEZ DOMAGOJ

Klupsko natjecanje u katama

Objavljeno prije

KK Knez Domagoj, Kate

Karate klub „Knez Domagoj“ organizirao je  jučer, 1. travnja 2015. klupsko  natjecanje u katama  za djecu do 12 godina.

U kategoriji cicibanke zlatnu medalju osvojila je Laura Mijić, srebrnu Luca Manenica, a broncu Lucija Bebić.

U kategoriji cicibani do 6 godina zlato je uzeo Matej Kljusurić, srebro Antonio Čarapina, a broncu Marko Vekić; cicibani do 7 godina zlato Dean Knežić, srebro Nikola Ivanković, a broncu Gabriel Vladimir; cicibani do 8 godina zlato Gabrijel Šiljeg, srebro Matej Šiljeg, a broncu Ivan Mateljak i David Mijić.

U kategoriji mlađe učenice zlatnu medalju osvojila je Ana Bebić, srebrnu Mihaela Marević, a brončanu Lana Senta.

U kategoriji mlađih učenika zlatom se je okitio Roko Galić, srebrom Mario Čarapina, a broncom Josip Kravar i Petar Manenica.

U kategoriji učenice do 11 godina zlato je uzela Petra Kljusurić, srebro Ivana Ilić, a broncu Nera Šiljeg; učenice do 12 godina zlato Matea Bebić, srebro Lara Vrnoga, a broncu Jela Mijić.

U kategoriji učenici zlato je pripalo Ivanu Bebiću, a srebro Luki Kravaru.

Cijelo natjecanje je prošlo u dobrom ozračju uz nazočnost i bodrenje roditelja, baka i djedova.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije