Ostanimo u kontaktu
JURA SHOP – AKCIJA Vikend

POČELI UPISI

Karate klub Metković od danas počinje sa radom

Objavljeno prije

Karate klub Metković od danas počinje sa radom u svojoj dvorani sukladno mjerama propisanim za COVID 19.

Mole se svi članovi kluba da se informiraju na tel. 0981713636 ili na facebook stranici kluba gdje se nalaze popisi članova po grupama i određenim terminima treninga.

Također klub VRŠI UPIS novih članova u svoju karate školu iz koja svake godine izađe neki novi prvak države. Trenutno karate klub Metković ima 5 trenera, 88 registriranih natjecatelja i 25 polaznika karate škole. Među njima je sadašnjih 6 reprezentivaca u mlađim uzrastima, koji će ove godine nastupiti za Hrvatsku karate reprezentaciju na predstojećem Prvenstvu Balkana u Beogradu, a isti su već od prije viceprvaci Balkana i nositelji brončanih medalja sa tog službenog prvenstva pod kapom Svjetske karate federacije.

Sve informacije oko upisa možete obaviti na broj 0981713636 putem poziva, porukom sms, na viber, whatsapp,  messenger, dok sve o klubu možete vidjeti na web stranici kluba www.kkmetkovic.hr ili facebook stranici kluba.

Karate klub Metković

OČEKIVANI NASTAVAK PRVENSTVA ZA 4 TJEDNA

RK Metković Mehanika: još je dugo do nastavka prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Rukometaši Metković Mehanike marljivo vježbaju u svojoj dvorani i pripremaju se za nastavak prvenstva. Od prekida natjecanja zbog epidemije korona virusa prošla se tek dva tjedna, a do najavljenog ili mogućeg nastavka ostala su još četiri tjedna odnosno pet prvenstvenih utakmica.

Posve je jasno da ni trenerima ni igračima nije nimalo lako tempirati pripreme s obzirom na to da se radi o duljem prekidu, ali iz te kože ne može se, pa svi, kako doznajemo uredno obavljaju svoje zadaće.

U momčadi nema nikakvih promjena, svi igrači rade, vježbaju i nastoje zadržati kontinuitet u svim aktivnostima.

I naši rukometaši, uostalom kao i mnogi drugi, unatoč nemogućnosti igranja dokazuju da vole sport kojim se bave i klub čije boje brane, a sve u nadi da će opaki virus nestati s lica zemlje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl6 Bakin kruh 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije