Ostanimo u kontaktu

NOVA SEZONA

Karate klub ‘Knez Domagoj’ vrši upis novih članova

Karate klub ‘Knez Domagoj’ vrši upis novih članova u sezoni 2019./2020., tim povodom objavljujemo integralni dopis:

Objavljeno prije

Foto: Karate klub 'Knez Domagoj'

Karate klub ‘Knez Domagoj’ poziva svu djecu od 6 godina i starije da dođu i razviju svoje motoričke sposobnosti, samokontrolu, borbenost duha, samopouzdanje i disciplinu kroz karate školu. Odrastajte zdravo, razvijajte se pravilno i savladajte osnove drevne borilačke vještine.

Karate klub ‘Knez Domagoj’

Upisi i treninzi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18,00 do 20 sati u opremljenoj dvorani na adresi Andrije Hebranga (iza zgrade suda)

Dođite i okušajte se u karateu, – pozivaju iz KK ‘Knez Domagoj’!

Postanite dio obitelji Kneza Domagoja, putujte, natječite se, osvajate odličja, zabavite se s cijelim klubom.

Dodatne informacije o upisu možete dobiti na telefone: 098 940 97 58 (Mijo Volarević)098 932 38 78 (Mladen Kolovrat).

Uz upis u školu karatea, Karate klub ‘Knez Domagoj’ vrši i popunu ženske grupe funkcionalnog treninga koja se održava utorkom, četvrtkom i subotom u terminu od 20:30 do 21:30 sati. Uz zabavne treninge ojačajte svoju muskulaturu, popravite liniju i držanje, te krenite zdravim načinom života.

Broj mjesta je ograničen.

Informacije o treninzima možete dobiti na brojeve telefona: 097 624 40 66 (Ivan Obšivač)098 932 38 78 (Mladen Kolovrat).

Karate klub ‘Knez Domagoj’

ŽENSKI NOGOMET

Počinje prvenstvo nogometašica, kreće i ŽNK Neretva

Objavljeno prije

Autor

Izvršni odbor HNS-a konačno je donio odluku o sudbini ženskog nogometnog prvoligaškog prvenstva, a ona glasi da će se prvenstveno nastaviti 14. lipnja ove godine.

Odigrat će se četiri preostale prvenstvene utakmice (4 kola), a potom još po šest kola Lige za prvaka odnosno Lige za ostanak (po četiri ekipe).

Prvenstvo bi trebalo završiti početkom kolovoza, a tko će biti prvak za sada je teško reći.

Vodeći Osijek ima 30 bodova, drugi Split 27,treći Dinamo 18,četvrta Neretva 13, peti Agram 12 bodova, Viktorija na šestom mjestu ima 9 bodova, sedma Katarina Zrinska 5,a posljednja , osma Lepoglava 4 boda.

Neizvjesno je hoće li Neretva igrati Ligu za prvaka ili ligu za ostanak, s obzirom na težak raspored i na rezultate koje će ostvariti pratitelj Agram.

Naime, u 11. kolu ŽNK Neretva dočekuje Osijek, u 12., putuje u Split, zatim kod kuće dočekuje Lepoglavu, a potom u 14. kolu odlazi Dinamu u Zagreb.

Igračice i trener Mijoč imaju dosta tešku zadaću, međutim s obzirom na entuzijazam i dobru organizaciju kluba, ali i znanje koje igračice pokazuju na terenu, može se očekivati novi klupski uspjeh.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije