Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

OBAVJEST O POČETKU KARATE ŠKOLE

Karate klub Knez Domagoj poziva svu djecu da se priključe novoj karate sezoni

Objavljeno prije

Karate klub Knez Domagoj Metković uputio je poziv svoj djeci da se priključe novoj sezoni karate škole.

Dragi prijatelji sporta, od 06.09.2021.god krećemo s radom u klubu, a tom prilikom Karate klub Knez Domagoj poziva svu djecu koje zanima karate sport, da se priključe treninzima kluba kroz novu sezonu karate škole.

Želite li odrastati zdravo, razvijati se pravilno i savladati osnove borilačke vještine? Od najranije dobi razvijte svoje motoričke sposobnosti, samokontrolu, staloženost, borbenost duha i disciplinu kroz karate školu Karate kluba Knez Domagoj.

Upis mozete izvršiti porukom na profil Karate Klub Knez Domagoj u bilo koje vrijeme ili na br +385989409758 Mijo Volarević, +385989323878 Mladen Kolovrat, te dolaskom na termin treninga koji se održava pon, srijeda i petak u vremenu od 18:30-19:30 sati, te od 20:00-21:00 sat.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Novoupisani članovi kreću s treningom 10.09.2021. a ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se jave, zbog broja djece kojeg se moramo pridržavati zbog trenutne situacije.

Treninzi će se održavati u dvorani karate kluba Knez Domagoj na adresi ul.Andrije Hebranga.

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije