Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NOGOMET U KRVAVCU NA STABILNIM NOGAMA

Nikola Krstičević novi je predsjednik NK Maestral

Objavljeno prije

Na danas održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini NK Maestral iz Krvavca Nikola Krstičević izabran je za novog predsjednika tog kluba.

Članovi Izvršnog odbora su: predsjednik Nikola Krstičević, tajnik Milenko Marević, potpredsjednici Mirko Rakić i Sanja Vučković, te Hrvoje Ćendo, Ivica Mioč i Ivan Ćendo.

U Nadzornom odboru su uz predsjednika Antonija Gnječa članovi Mile Jerković i Veljko Rakić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Podsjetimo, početkom tjedna došlo je do šokantnih vijesti, kako klub propušta ovu godinu u 1. Županijskoj ligi DNŽ, jer navodno, tada novoizabrano vodstvo kluba propustilo je učiniti neke ključne poteze. Tada se u cijelu priču uključuje Nikola Krstičević, inače načelnik Općine Kula Norinska, okuplja ljude oko sebe i vraća krvavački nogomet u ‘kolosjk’.

PODVORNICA, OPUZEN

Neretvanac proslavio 90. rođendan utakmicom protiv splitskog Hajduka

Objavljeno prije

Povodom proslave 90. rođendana NK Neretvanac na Podvornicu u Opuzen stigao je splitski Hajduk. U svečarskom ambijentu i ugodnoj atmosferi prijateljsko nadmetanje okončano je minimalnom pobjedom Bilih. Plavoj makinji je pripalo, rezultatski, prvo, a gostima drugo poluvrijeme. Splićani su preokretom u posljednjih desetak minuta, s dva pogotka došli do pobjede.

Za 1:0 u 34. minuti pogodio je Marin Vučković nakon odlične asistencije Kristijana Sesara. Na 1:1 poravnao je u 79. minuti Boško Jemo, dodavač s desnog boka Dino Mikanović. Konačni 1:2 djelo je Nina Duića, koji je oduzeo loptu Šumanu i lagano poentirao pokraj istrčalog domaćeg vratara.

Lijepo, sunčano vrijeme, dobar travnjak, mnoštvo gledatelja, razdragana djeca s Ricom zaokružili su rođendansko, feštarsko poslijepodne na Podvornici, javlja Dalmatinski nogomet.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije