Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ METKOVIĆ

Šest prvaka, tri viceprvaka i šest trećih mjesta na Prvenstvu Dalmacije

Objavljeno prije

KK Knez Domagoj

Na međunarodnom turniru Dalmacija Open u Splitu održanog 4. studenog Karate klub Knez Domagoj Metković osvojio je 3 zlatne, 6 srebrenih i 10 brončanih medalja.

Zlato u borbama osvojila je Jelena Lazarević, a zlato u katama osvojili su: Ivana Ilić, Ana Bebić i Mihaela Marević (kata tim).

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Srebro u borbama osvojili su: Bruno Nižić, Lucija Plećaš, Eva Volarević i Petra Kljusurić dok su srebro u katama osvojili Gabrijel Bebić i Petra Ivanković.

Bronce u borbama osvojili su: Jure Ilić i Hanna Volarević, a srebro u katama osvojili su: Marko Ilić, Leon Bebić, Stipan Plećaš, Petar Ilić, Karmen Kraljević i najmlađa natjecateljica kluba Gabrijela Bebić.

Pošto se u sklopu turnira održavalo i službeno Prvenstvo Dalmacije troje je natjecatelja koji su u finalnim borbama izgubili od natjecatelja iz BiH na turniru ali su zauzeli prvo mjesto Prvenstva Dalmacije. A to su: Bruno Nižić, Lucija Plećaš i Petra Kljusurić.

Tako na službenom prvenstvu Dalmacije karate Klub Knez Domagoj ima 6 prvaka Dalmacije, 3 viceprvaka i 6 trećih mjesta.

Čestitke svima.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije