Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

Međunarodno klupsko natjecanje

Karataši KK Metković u Pločama osvojili 7 medalja

Objavljeno prije

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJučer 26.svibnja, u Pločama, u organizaciji Hrvatskog karate saveza i Karate kluba Ploče održano je međunarodno klupsko natjecanje na kojem je nastupilo preko 300 natjecatelja iz Hrvatske i BiH. Karate klub Metković je nastupio sa 18 natjecatelja koji su osvojili tri zlata, dva srebra i dvije  bronce.

Zlata su osvojili :

  • Ante Utovac u kategoriji mlađih učenika -30 kg
  • Ante Krstičević u kategoriji mlađih učenika -38 kg
  • Ema Vidović u kategoriji učenice -32 kg

Srebra:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • Anđela Bunoza mlađe učenice kate
  • Ante Dugandžić u kategoriji učenika -38 kg

Bronce:

  • Petar Borovac u kategoriji učenika -38 kg
  • Iva Vučić u kategoriji učenice -36 kg

Luna Medak, Antonio Dominiković, Ivan Tolj, Ante Juračić, Ivana Brnas i Marko Tot su se plasirali u repasažne borbe za treće mjesto ali su izgubili i ostali bez medalje, dok su još nastupili bez uspjeha Lucija Borovac, Luka Ujdur, Jakov Krmek, Mate Bilić i  Laura Ćulum.

Sveznalica 7400xXpx

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Sveznalica 7400xXpx

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije