Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

KARATE KLUB METKOVIĆ

Iva Vučić brončana na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Iva Vučuić (Karate klub Metković) osvojila je brončanu medalju u kategoriji juniorke (-53) na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore što je ujedno bio i izborni turnir za odlazak na Europsko prvenstvo u Dansku od strane prvaka Hrvatske.

Prvenstvo se održalo u Čavlima (Rijeka) od 17 do 18. studenog 2018., a ovim rezultatom Iva je izborila nastup za reprezentaciju na predstojećem Prvenstvu Balkana koji će se održati u ove godine u prosincu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon prolaska kroz prvo kolo, u borbi za ulazak u finale do kraja borbe Iva drži neriješeno (0:0) i onda u zadnjim sekundama protivnica iz Hrvatskog dragovoljca iz Zagreba pogađa nogom glavu i pobjeđuje 3:0. Iva u repasažnoj borbi za broncu pobjeđuje 4:0 natjecateljicu Hercegovine Zagreb, te osvaja brončanu medalju.

Za Karate klub Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića nastupili su još kadeti/kinje Ante Krstičević, Matea Bebić i Sara Đukić, juniori/ke Ema Vidović i Petar Borovac i mlađi senior Ivan Batinović. Oni nisu osvojili medalje, ali su Ante Krstičević, Sara Đukić i Ema Vidović ušli u repasaž gdje je trebalo i 4 borbe pobjediti za broncu i nažalost nisu uspjeli. Najdalje je dogurala Ema Vidović izgubivši zadnju borbu 1:0 od Petre Nuić, trenutno treće na svijetu, te se plasirala na jedno mjesto niže od bronce, što je u karateu 5. mjesto, zbog dva treća i dva peta mjesta.

– Karate klub Metković se zahvaljuje Gradu Metkoviću i Športskoj zajednici na finacijskoj realizaciji odlaska na ovo prvenstvo, – istaknuli su iz Kluba.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije