Ostanimo u kontaktu
Hotel PRESIDENT 1200×200

KARATE KLUB METKOVIĆ

Iva Vučić brončana na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Iva Vučuić (Karate klub Metković) osvojila je brončanu medalju u kategoriji juniorke (-53) na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore što je ujedno bio i izborni turnir za odlazak na Europsko prvenstvo u Dansku od strane prvaka Hrvatske.

Prvenstvo se održalo u Čavlima (Rijeka) od 17 do 18. studenog 2018., a ovim rezultatom Iva je izborila nastup za reprezentaciju na predstojećem Prvenstvu Balkana koji će se održati u ove godine u prosincu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon prolaska kroz prvo kolo, u borbi za ulazak u finale do kraja borbe Iva drži neriješeno (0:0) i onda u zadnjim sekundama protivnica iz Hrvatskog dragovoljca iz Zagreba pogađa nogom glavu i pobjeđuje 3:0. Iva u repasažnoj borbi za broncu pobjeđuje 4:0 natjecateljicu Hercegovine Zagreb, te osvaja brončanu medalju.

Za Karate klub Metković pod vodstvom trenera Denisa Žderića nastupili su još kadeti/kinje Ante Krstičević, Matea Bebić i Sara Đukić, juniori/ke Ema Vidović i Petar Borovac i mlađi senior Ivan Batinović. Oni nisu osvojili medalje, ali su Ante Krstičević, Sara Đukić i Ema Vidović ušli u repasaž gdje je trebalo i 4 borbe pobjediti za broncu i nažalost nisu uspjeli. Najdalje je dogurala Ema Vidović izgubivši zadnju borbu 1:0 od Petre Nuić, trenutno treće na svijetu, te se plasirala na jedno mjesto niže od bronce, što je u karateu 5. mjesto, zbog dva treća i dva peta mjesta.

– Karate klub Metković se zahvaljuje Gradu Metkoviću i Športskoj zajednici na finacijskoj realizaciji odlaska na ovo prvenstvo, – istaknuli su iz Kluba.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije