Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Igrači Neretve vježbaju već dva tjedna

Objavljeno prije

Foto: Arhiva / NK Neretva, pripreme

Posljedice korona krize osjetili su i svi sportski klubovi, među inima i NK Neretva, član 3.HNL Jug. Do prekida prvenstva klub svijetle tradicije bio je na začelju nastojeći izbjeći potapanje u niži stupanj natjecanja.

Članovi uprave zasigurno nisu spavali i cijelo su vrijeme razmišljali hoće li biti nastavka natjecanja i kako dalje.

Kad je bilo jasno da se prvenstvo neće nastaviti, članovi uprave krenuli su u rješavanje brojnih kadrovskih i drugih križaljki.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Rezultat toga bio je početak priprema prije dva tjedna, bez obzira na kadrovsko-igračku strukturu.

U ta dva tjedna nije bilo odmora ni za predsjednika uprave Damira Jerkovića ni za njegove suradnike.

Sveznalica 7400xXpx

U tom razdoblju Neretva je obavila, možemo reći, potpunu rekonstrukciju momčadi i zahvalila se dojučerašnjim igračima, njih 10 do 11.

Svi su oni dali svoj doprinos radu kluba, a razišli su se u više nego dobrim odnosima.

Uprava Neretve dogovorila je dolazak četiri igračka pojačanja, s naznakom da bi dva juniora mogla postati članovima udarne momčadi. Za sada trener Damir Borovac i njegov pomoćnik Mate Borovac imaju na raspolaganju 20 igrača, a možda će ih za koji dan biti i više.

Pojačanja su uglavnom iz delte Neretve, što je dobar znak. Međutim, o imenima onih koji su otišli i o imenima onih igrača koji su došli ili će tek doći, predsjednik NK Neretve Damir Jerković nije želio govoriti, a prave informacije uslijedit će početkom sljedećega tjedna.

Za sada je na probi 5-6 dječaka iz Metkovića na treninzima klubova izvan Metkovića, koji su rasli u Neretvinoj nogometnoj školi. U Hajduku su dvojica, a ima ih i drugdje.

Jerković nas je podsjetio na činjenicu da su prve nogometne korake u Neretvi napravili jedan Marko Bencun, zatim Duje Medak, Ante Sršen, Zvonimir Medić, Mirko Marić, Edo Raguž i mnogi drugu mladi igrači.

Dodajmo da će Neretva u prijateljskim ogledima odmjeriti snage s GOŠK-om iz Dubrovnika, 29. srpnja (u srijedu su takmaci igrali u Dubrovniku). S Uskokom na Klisu igrat će se 25. srpnja, a 2. kolovoza na rasporedu je 4-finale Županijskog kupa s ONK Metković.

METKOVSKI PREMIJERLIGAŠ POJAČAO REDOVE

Kapetan Ribole, Danijel Papić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika je pojačao svoje redove za nastavak prvenstva, potpisan je ugovor s pivotom Danijelom Papićem iz RK Ribole Kaštela.

Kako smo već pisali, niz negativnih rezultata Metković Mehanike nije došao sam od sebe, prvenstveno rezultat je to izostanka dva ključna igrača zbog ozljeda, Hrvoja Batinovića i Domagoja Grizelja. Vjerujemo da će se ovim pojačanjem metkovski premijerligaš vratiti na pobjedničke staze.

Tim povodom iz RK Metković Mehanika su objavili:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

Od danas je naše redove pojačao pivot Danijel Papić iz RK Ribole Kaštela. Danijel je ponikao u Akademiji Balić/Metličić, nakon toga nastavio je svoj rukometni put u RK Sesvetema te je zadnje dvije sezone kao kapetan momčadi predvodio ekipu Ribole Kaštela u premijer ligi.

Sveznalica 7400xXpx

Također Danijel je bio član Hrvatske reprezentacije kroz cijeli kadetski te juniorski staž pa ga se sa pravom smatra trenutno jednim od najtalentiranijih pivota u Hrvatskoj.
Dolaskom Danijela naš klub još jednom potvrđuje svoj put kojim želi ići u budućnosti.

Danijel dobrodošao i sretno!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije