Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PAKET 24 PREMIJER RUKOMETNE LIGE

HRS donio zanimljive odluke o novom sustavu natjecanja

Objavljeno prije

Odlukom Skupštine Hrvatskog rukometnog saveza od 17.lipnja, usvojen je novi sustav natjecanja u muškim ligama za sezonu 2021./22. Tako će Paket 24 Premijer liga imati 16 klubova, s tim da po završetku ove sezone nitko ne ispada. U novoj sezoni od početka će se u natjecanje uključiti PPD Zagreb i Nexe.

Usvojen je i novi način popunjavanja ostalih muških liga.

Inače, u sezoni novoj sezoni 16 klubova biti će podijeljeno u dvije skupine sa po 8 klubova.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U skupini A bit će drugoplasirani klub 1.HRL jug, a u skupini B prvoplasirani klub 1.HRL jug.

Nakon odigravanja prvog dijela natjecanja formirat će se nove dvije skupine: skupina A za prvaka (6 klubova) i skupina B za poredak (10 klubova).
U doigravanju za poredak 7. i 8. plasirana momčad Lige za poredak igrat će dodatne kvalifikacije s drugoplasiranim momčadima iz 1.HRL jug i 1. HRL sjever.

Sveznalica 7400xXpx

Prvaci iz te dvije lige, inače izravno ulaze u Paket 24. Premijer ligu.

Prema izjavi predsjednika HRS-a Tomislava Grahovca, u posljednje dvije godine (ili sezone) sužena je „rukometna baza“, a velik broj mladih rukometaša zbog pandemije nije mogao redovito igrati i trenirat. Stoga je Premijer liga proširena kako bi se u njoj mogao natjecati veći broj klubova.

Na prvi pogled čini se da je novi sustav pomalo kompliciran, iako treba vjerovati da su čelnici HRS-a o svemu dobro razmislili.

METKOVSKI PREMIJERLIGAŠ POJAČAO REDOVE

Kapetan Ribole, Danijel Papić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika je pojačao svoje redove za nastavak prvenstva, potpisan je ugovor s pivotom Danijelom Papićem iz RK Ribole Kaštela.

Kako smo već pisali, niz negativnih rezultata Metković Mehanike nije došao sam od sebe, prvenstveno rezultat je to izostanka dva ključna igrača zbog ozljeda, Hrvoja Batinovića i Domagoja Grizelja. Vjerujemo da će se ovim pojačanjem metkovski premijerligaš vratiti na pobjedničke staze.

Tim povodom iz RK Metković Mehanika su objavili:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

Od danas je naše redove pojačao pivot Danijel Papić iz RK Ribole Kaštela. Danijel je ponikao u Akademiji Balić/Metličić, nakon toga nastavio je svoj rukometni put u RK Sesvetema te je zadnje dvije sezone kao kapetan momčadi predvodio ekipu Ribole Kaštela u premijer ligi.

Sveznalica 7400xXpx

Također Danijel je bio član Hrvatske reprezentacije kroz cijeli kadetski te juniorski staž pa ga se sa pravom smatra trenutno jednim od najtalentiranijih pivota u Hrvatskoj.
Dolaskom Danijela naš klub još jednom potvrđuje svoj put kojim želi ići u budućnosti.

Danijel dobrodošao i sretno!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije