Ostanimo u kontaktu

BOĆARI PRED NOVIM ISPITOM

Hoće li Vargon pasti u Metkoviću?

Objavljeno prije

U nastavku prvoligaškog natjecanja za boćare (12. kolo), boćari Metkovića na svom terenu (subota) dočekuju momčad Vargon Rijeka koja je vodeća na ljestvici s ukupno 31 bodom. Do sada su deset puta slavili i jednom igrali neodlučeno što dovoljno govori o njihovoj snazi. Prošle jeseni (3. kolo) Riječani su kod kuće pobijedili Metković s 20:6.

Na svom terenu u Metkoviću, Metkovci su pred teškom zadaćom osvajanja bodova i pokušaja da u 12.kolu dođu do treće prvoligaške pobjede. Do sada su sakupili samo šest bodova iz dvije pobjede i nalaze se na devetom mjestu koje vodi u drugu ligu.

Ipak, treba vjerovati da će majstori boćanja iz grada na Neretvi uspjeti ostvariti makar tri pobjede do kraja prvenstva i tako izbjeći ono najgore, ispadanje. Može li se to dogoditi već u susretu s Varhonom znat ćemo u subotu , iza 19 sati.

ŽNK NERETVA ČEKA ODGOVORE

Još se točno ne zna hoće li ih biti četiri ili deset do kraja prvenstva

Objavljeno prije

Iako su tijela HNS-a odlučila nastaviti prvenstvo u Prvoj nogometnoj ligi za žene, pa se sukladno tomu nogometašice Neretve marljivo pripremaju za nastavak natjecanja, još se točno ne zna koliko će Neretva odigrati utakmica, hoće li ih biti četiri ili 10, hoće li igrati u  doigravanju za prvaka ili u ligi za ostanak…

Uprava kluba u subotu je HNS-u uputila nekoliko prijedloga (a i ostali klubovi) na koje će dobiti odgovore tek početkom sljedećega tjedna.

Naime, nemaju svi klubovi jednaka mišljenja tko će i kada i s kim igrati, pa je vrlo teško ulaziti u bilo kakve analize što će biti , ako i kada bude.

Do tada vrijedi spomenuti da se igračice Neretve marljivije nego ikada spremaju za novi izlazak na terene i za nove susrete s kolegicama iz drugih klubova.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije