Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ŽENSKA KONKURENCIJA

‘Gusaricama’ iz Metkovića treći Maraton lađarica

Objavljeno prije

III. Maraton lađarica - Gusarice Metković

Za nama je treće izdanje Maratona lađarica. Jučer s početkom u 18 sati u Opuzenu je startao III. Maraton lađarica na kojem su sudjelovale četiri ekipe. Kako i do sada veslalo se uzvodno, a prve na cilj u Metković su stigle ‘Gusarice‘ iz Metkovića, druge su bile lađarice ‘Stabline‘, dok su treće mjesto osvojile ‘Metkovke‘. Četvrte i jedine bez medalje ove godine su bile lađarice ‘Opuzena‘.

Medalje za treće mjesto uručio je tajnik Udruge lađara Pavo Delija, drugoplasirane ekipe srebrom je nagradio predsjednik Udruge lađara Neretve, Dalibor Obradović, dok je ‘Gusarice’ zlatom okrunila v.d. gradonačelnica Metkovića Katarina Ujdur.

Svim sudionicama maratona čestitamo jer veslati po ovako vjetrovitom vremenu, i to mokre, zaista sve zaslužuju najveće pohvale.

Autor: Dalibor Čutura

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije