Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1

ŽENSKA KONKURENCIJA

‘Gusaricama’ iz Metkovića treći Maraton lađarica

Objavljeno prije

III. Maraton lađarica - Gusarice Metković

Za nama je treće izdanje Maratona lađarica. Jučer s početkom u 18 sati u Opuzenu je startao III. Maraton lađarica na kojem su sudjelovale četiri ekipe. Kako i do sada veslalo se uzvodno, a prve na cilj u Metković su stigle ‘Gusarice‘ iz Metkovića, druge su bile lađarice ‘Stabline‘, dok su treće mjesto osvojile ‘Metkovke‘. Četvrte i jedine bez medalje ove godine su bile lađarice ‘Opuzena‘.

Medalje za treće mjesto uručio je tajnik Udruge lađara Pavo Delija, drugoplasirane ekipe srebrom je nagradio predsjednik Udruge lađara Neretve, Dalibor Obradović, dok je ‘Gusarice’ zlatom okrunila v.d. gradonačelnica Metkovića Katarina Ujdur.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Svim sudionicama maratona čestitamo jer veslati po ovako vjetrovitom vremenu, i to mokre, zaista sve zaslužuju najveće pohvale.

Autor: Dalibor Čutura

Sveznalica 7400xXpx

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije