Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

9. LAĐARSKI KUP „ŽUPA BAGALOVIĆI“

“Gusar” iz Komina obranio naslov pobjednika

Objavljeno prije

U povodu blagdana Gospe Karmelske i dana općine Kula Norinska jučer je u organizaciji tradicijsko-kulturno-sportske udruge “Oba Krvavca” održan 9. Lađarski kup Župe Bagalovići.

Lađari Gusara iz Komina najbrže su odveslali zadanu rutu od Krvavca do mosta u Metkoviću i natrag, te obranili naslov pobjednika kupa. Druga je bila posada Baćine, a treće mjesto je pripalo lađarima Jerkovca koji su u samom finišu nadjačali Donjane Donje.

Na ovom lađarskom natjecanju sudjelovale su čak 24 lađarske ekipe, što je bila izvrsna prilika za testiranje forme i pripremljenosti za veliki Neretvanski maraton.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

GALA HOME 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije