Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BOŽIĆNI STOLNOTENISKI TURNIR

Gašić nadmudrio Vlahovića u finalu

Objavljeno prije

Nikola Vlahović i Karlo Gašić

U Gradskoj sportskoj dvorani, u terminu između malonogometnih susreta jučer je odigrano finale Božićnog stolnoteniskog turnira Metković 2016. Za prvo mjesto ovog može se reći međunarodnog turnira natjecalo se 25 igrača, a na kraju su finale izborili Karlo Gašić i Nikola Vlahović.

Sveznalica 7400xXpx

Finale se igralo u neobičnom ambijentu, pred publikom u velikoj Gradskoj sportskoj dvorani, gdje se bolje snašao Karlo Gašić, sjajnom igrom pobijedio je Vlahovića sa 3:1 u setovima. O kvaliteti meča govori i dugotrajni pljesak po završetku izmamljen od publike.

Dodjela medalja i pehara će se upriličiti prije seniorskog finala 24. izdanja Božićnog malonogometnog turnira Metković 2016, koje je na rasporedu danas iza 19 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Turnir je održan pod pokroviteljstvom Grada Metkovića i STK Metković.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije