Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

STOLNOTENISKA LIGA GRADA PLOČA

Urania zlatna, Fiorentina srebrna, Reful i Kockica brončani

Objavljeno prije

U subotu, 6. travnja odigrana je završnica stolnoteniske lige Grada Ploča za sezonu 2018./2019. Novi prvak je ekipa Urania Baška Voda. Drugo mjesto pripalo je ekipi Fiorentina, dok su treće mjesto podijelili Reful i Kockica.
Prvi polufinalni meč donio je dvoboj između Uranije i Kockice. Gosti iz Baške Vode maksimalno su ušli u meč i nisu izgubili niti jedan bod i sa 6:0 se plasirali u finale.

U drugom polufinalnom meču igrali su Fiorentina i Reful, stari stolnoteniski rivali. Fiorentina je pokazala da je u boljoj formi i zasluženo je pobijedila s ukupnih 6:1. Iako se igrao dobar i zanimljiv tenis, Glamuzina, Grgurinović i Rakušić bili su bolji od Šutića, Vlahovića i Obrvana i zasluženo su otišli u finale.

Sveznalica 7400xXpx

U finalu se igrao vrhunski stolni tenis i Fiorentina je pružila odličan otpor favoriziranoj Uraniji. Sjajna ekipa iz Baške Vode pobijedila je 6:3 i postala novi prvak stolnoteniske lige Grada Ploča, a Fiorentina je pokupila simpatije svih prisutnih za hrabru i požrtvovnu igru s kojom su osvojili tri boda. Urania je pokazala kako se treba igrati i kako ostati smiren i u trenucima kada ne ide sve kako je zamišljeno, a veliko iskustvo ove sjajne ekipe na kraju se pokazao presudno.

Nakon odigranih mečeva uslijedila je dodjela nagrada za prve tri ekipe. Svaka ekipa dobila je pehar, a svaki igrač po medalju. Zlata su kući odnijeli igrači Uranije, srebra Fiorentine, a bronce Refula i Kockice. Pehare i medalje uručio je potpredsjednik STK Ploče Danko Katić. Završetak lige proslavljen je na prigodnom domjenku uz ugodno druženje.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Predsjednik STK Ploče Zoran Šutić nakon završetka lige poručio je: – Čestitam svim ekipama koje su sudjelovale ove sezone u našoj ligi, posebno Uraniji i Neumu koji su dolazili svaki tjedan u Ploče igrati. Velike čestitke Uraniji na prvom mjestu, Fiorentini na drugom, Kockici i mojoj ekipi Reful na trećem mjestu. Hvala i svakom pojedincu koji je pomogao tijekom sezone. Nadam se da će liga iduće sezone biti još i bolja, a sve zaljubljenike u stolni tenis pozivam na naš turnir koji će se u nedjelju odigrati u Pločama.

Ekipe koje su igrale u stolnoteniskoj ligi Grada Ploča u sezoni 2018/2019 su:

1. URANIA BAŠKA VODA
2. FIORENTINA
3. REFUL
4. KOCKICA
5. NEUM
6. PLAVCI
7. FORTUNA
8. STABLINA
9. UOTV PLOČE 1387
10. ČEVELJUŠA

GOŠK DOGOVORIO SURADNJU SA DINAMOM

Lujo Ilić i Damir Obad u Zagrebu: GOŠK Gabela sprema velike stvari

Objavljeno prije

Na sastanku koji je u utorak održan u Zagrebu potvrđena je suradnja NK GOŠK Gabela i GNK Dinamo Zagreb.

Kako su za Čapljinski portal rekli iz kluba, GOŠK sprema velike stvari.

Sveznalica 7400xXpx

Ispred NK GOŠK Gabela na sastanku u Zagrebu boravili su predsjednik Lujo Ilić i sportski direktor Damir Obad.

– Razgovaralo se o mnogima temama, prije svega organizaciji kluba, u čemu Dinamo svakako može biti primjer mnogima, – navode iz GOŠK-a.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ispred GNK Dinamo na sastanku je bila predsjednica Vlatka Peras.

– Govorilo se i o poslovnoj suradnji dva kluba na većem nivou te je na kraju iskazano zadovoljstvo kako je protekao današnji razgovor uz mnogo zanimljivih tema, – zaključili su iz Gabele.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije