Ostanimo u kontaktu

IPAK SMO MI RUKOMETNI GRAD U HRVATA

Ekipa ‘Fit4ever’ osvojila jaki međunarodni rukometni turnir veterana u Križevcima

Objavljeno prije

Veteranska ekipa kluba Fit4Ever

Ekipa kluba Fit4Ever, sastavljena od rukometaša veterana iz Metkovića i Opuzena, osvojila je Međunarodni rukometni turnir veterana KTC Križevci 2017.

Bivši rukometaši, koji aktivno treniraju u Fit4ever. odlučili su se uputiti u Križevce na nimalo lagan međunarodni turnir i među jakom konkurencijom uspjeli i u Metković donijeli pehar.

Veteranski turniri mjesto su druženja sportaša koji više ne igraju aktivno, ali imaju mogućnost ponovno osjetiti klupsko natjecanje.

Našim momcima čestitamo i nadamo se da će i u budućnosti ova skupina rukometnih entuzijasta donositi odličja u grad na Neretvi.

Veteranska ekipa kluba Fit4Ever -pehar

 

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije