Ostanimo u kontaktu
SPOT Shopping Mall 1200px

PRIOPĆENJE METKOVSKE PJACE

Metkovska pjaca odlučna u borbi za bolji Metković

Objavljeno prije

Metkovska pjaca, Trg kralja Tomislava u Metkoviću

Drage Metkovke i Metkovci,
svjedoci smo nove političke bitke koja se zahuktava u našem lijepom gradu. Obećanja su već počela nervirati i činiti se smiješnima većini građana. Dok gradovi u bližoj okolici bilježe kakav-takav rast, našeg Metkovića nema nigdje osim na naslovnicama novina, afera za aferom. Nekim strankama našeg grada važniji je Split, citiramo ‘Majka svih bitaka’. Za Metkovsku pjacu je to nedopustivo, a vjerujemo i za sve građane našeg grada i našu djecu.

Dok su građani ulice Stjepana Radića zabrinuti zbog otvaranja graničnog prijelaza koji će im prouzročiti ozbiljne probleme, kao samom i centru grada, dok nam djeca slabijeg imovinskog stanja nemaju jednaka  prava kao u ostatku RH, pravo na besplatne udžbenike, pravo na besplatne sportske aktivnosti u klubovima i ustanovama  u nadležnosti Grada, dok građani muku muče sa parkirnim mjestima ispred svojih kuća, dok strahuju narednih mjeseci hoće li ih izbrisati sa popisa građana, a svi znamo i zbog čega – predstojećih izbora. Zato im savjetujemo da ostanu u svojim domovima barem naredna dva mjeseca.

Obećanja i njihovi programi koje smo dobili 2013. godine od raznih stranaka u gradu nisu polučili nikakve rezultate za nas obične građane. Metkovska pjaca se obraća svim političkim strankama, onima na vlasti i onima u opoziciji koje izgleda da uopće ne djeluju ili prešutno rade zajedno na žalost naših građana. Metkovskoj pjaci je prioritet Metković i njegovi stanovnici, i stoga ulazimo u bitku za grad Metković. Kao i našim prijateljima iz udruge Metkovović u srcu, cilj je isti,  Metković i njegova djeca.

Nismo HDZ, nismo Most, nismo HSS, a nismo ni SDP,
sa štovanjem Metkovska pjaca.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije