Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

MMA

Edo Čavrk spreman za subotnji Fight night u Karlsruheu

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Metkovski borac Edo Čavrk u subotu, 24. ožujka, nastupa na MMA turniru Fight night u njemačkom Karlsruheu, gdje se bori protiv člana domaćinskog kuba, Fair Fight Factoryja, Maxa Madmaxa Grafa.

Edo Čavrk sprema se u klubu Spitfire iz Berlina, te kaže da je spreman za subotnji meč.

– Dobro sam se spremio jer u klubu imam prijatelje koji mi pomažu, a i oni sami su borci koji su trenutno u najboljim organizacijama u Europi (M1, GMC, Superior, itd). Od meča očekujem, naravno, pobjedu. Zadnja dva mjeseca su bila stvarno teška, naporno sam trenirao i nadam se da ću uspjeti nametnuti svoj tempo te da će za mene to dati dobar rezultat – otkrio nam je Čavrk.

Iza Karlsruhea Edo će nastupiti i na Pro Fighting League 6 u Metkoviću, o čemu ćemo nešto više u slijedećim objavama, a za sada želimo mu puno uspjeha u subotnjem meču, i naravno, pobjedu!

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije