Ostanimo u kontaktu

TURNIR U KISELJAKU

Dva zlata za RA Jerkovac osvojile djevojčice 2007. i 2008. godišta

Objavljeno prije

Djevojčice Rukometne akademije Jerkovac sudjelovale su na Novogodišnjem turniru u Kiseljaku koji se održao 28. i 29. prosinca.

Na turniru su sudjelovale ekipe iz BIH, Crne Gore i Hrvatske, a djevojčice Jerkovca nastupile su u tri kategorije i popele se sva tri puta na postolje! Prvi dan turnira svoje utakmice odigrale su mlađe kadetkinje rođene 2004. i mlađe. U grupi su izgubile od ŽRK Sloga Gornji Vakuf rezultatom 18:11 te u drugoj utakmici pobijedile OŽRK Iskra Stolac 21:11. Utakmici za treće mjesto pobijedile su domaćina turnira HŽRK Kiseljak rezultatom 17:10. Za RA Jerkovac nastupile su: Matea Marušić, Lara Volarević, Lukrecija Krstičević. Iva Gujinović, Iva Markić, Sara Šiljeg, Karla Šiljeg, Paula Buljubašić, Lana Musulin, Nikolina Medak, Eva Šiljeg, Nora Prusac, Reina Bebić. Trenerica: Martina Nikolić

Drugi dan na teren su istrčale mlađe kategorije djevojčice rođene 2007 te djevojčice 2008. i mlađe. Djevojčice 2007. i mlađe u grupi su pobijedile ekipe HŽRK Kiseljak 11:4, RA Vitez 12:11, ŠR Sedmerac 15:3. Djevojčice 2008. i mlađe u grupi su pobijedile RA Vitez 15:1, ŠR Sedmerac 17:2, HŽRK Kiseljak 14:3.

U finalu djevojčice 2007. pobijedile su ekipu Rukometne akademije Vitez rezultatom 13:7, dok su djevojčice 2008. i mlađe u finalu bile bolje od HŽRK Kiseljak rezultatom 13:4. Djevojčice 2007: Nikolina Medak, Lana Musulin, Matea Marušić, Nora Prusac, Eva Šiljeg, Reina Bebić, Lea Ćerlek, Lucija Tošić i Lara Volarević.

Djevojčice 2008: Matea Marušić, Lara Volarević, Nora Prusac, Eva Šiljeg, Lucija Tošić, Reina Bebić, Lea Ćerlek, Vesna Milolaža. Obje ekipe vodila je trenerica Martina Nikolić.

Čestitke trenerici i djevojčicama na odličnom uspjehu!

Izvor i foto: RA Jerkovac – facebook

JOŠ JEDNA POBJEDA NOGOMETAŠA NERETVE

Nakon pobjede u Ljubuškom Neretva još jednom obradovala svojom igrom

Objavljeno prije

Autor

Metkovski  trećeligaš  Neretva odigrala je novu pripremnu utakmicu s Uraniom u Baškoj Vodi i pobijedila s 0:2 (0:0). U drugom dijelu dvaput je pogodio Zovko, a golova je moglo biti i više. Odlične prigode nisu iskoristili Raguž (okvir vrata), zatim Marić, Bubalo i još nekoliko igrača Neretve.

Trener Svaguša i ovom je prigodom bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača i konačnom pobjedom. Nakon 0:11 s Ljubuškim, eto nove pobjede.

Nisu igrači Čupić i Batinović zbog ozljeda a nastupilo je čak devet mladih igrača.

Neke igrače mijenjao je već u prvom dijelu jer su bili preumorni od napornih treninga.

Treba reći da u kadru više nisu Tomas i Medić, te da se momčadi priključio mladi Milan.

Igrači Neretve vježbat će i u nedjelju popodne , a zatim dvaput na dan. Krajem tjedna, u petak i u subotu održat će se „Memorijalni turnir Ante Rebac“ na kojemu će uz Neretvu sudjelovati GOŠK Dubrovnik, Jadran LP i ONK Metković.

Urania – Neretva 0:2 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije