Ostanimo u kontaktu

KRAJ NOGOMETNIH PRVENSTAVA

Dva kluba iz Metkovića u subotu završavaju prvenstvena natjecanja

U subotu završavaju prvenstvena natjecanja u 3.HNL jug, i u 1.ŽNL DNŽ

Objavljeno prije

Nakon svih „nevera“ konačno će u subotu završiti prvenstvena natjecanja u Trećoj nogometnoj ligi i u Županijskoj prvoj  ligi.

NK Neretva na vrijeme se spasila ispadanja, au subotu gostuje u Splitu. Metkovci su u završnici, kad je to bilo i najpotrebnije zaigrali vrlo dobro ,a posebno valja naglasiti činjenicu da su probudili strijelci, te da je Neretva osvajala bodove i na gostovanjima.

Na 14 mjestu s 37 bodova, posve je sigurna, pa nam se bez obzira na snagu Splita , čini da se možemo nadati dobrom nogometu ali i predstavljanju nekih mladih igrača koji do sada nisu imali previše prilika za dokazivanje.

Bit će zanimljivo u Opuzenu gdje trenutačno drugo plasirani Neretvanac dočekuje Hrvatskog viteza iz Posedarja. Opuzenci i vodeći Jadran LP imaju po 57 bodova, s tim da je u posljednjem kolu Jadran LP slobodan, dok je Neretvanac spreman upisati nova tri boda i kraj sezone dočekati kao prvak .

Evo rasporeda posljednjeg, 34.kola :

  1. Kamen-Zmaj (M)
  2. Split-Neretva
  3. OSK-Zagora
  4. Hrvace-Primorac B
  5. Neretvanac- H. vitez Posedarje
  6. Urania-Sloga
  7. GOŠK Dubrovnik-Vodice
  8. Uskok-Zmaj B
  9. Slobodan je Jadran LP

O derbiju 1.Županijske nogometne lige između ONK Metković i Župe dubrovačke već smo pisali, a ovom prigodom podsjećamo da je utakmica također u subotu na igralištu ONK Metkovića. Svi igrači, osim dvojice, spremni su dati svoj doprinos za potvrdu odnosno osvajanje prvoga mjesta. Naravno da je jedini uvjet za veliki uspjeh kluba samo pobjeda.

GODIŠTE 2008.

Održane 1. Dječje sportske igre ‘Preko’

Objavljeno prije

U organizaciji četiri metkovska kluba – Karate kluba Knez Domagoj, ONK Metkovića, Biciklističkoga kluba Metković te RA Jerkovac, a uz potporu Grada Metkovića, danas su na igralištu ONK Metkovića održane 1. Dječje sportske igre Preko.

Više od stotinjak djece uzrasta 2008. godišta i mlađega natjecalo se u različitim disciplinama poput potezanja konopa, štafete, trčanja u vreći  itd.

S obzirom da je prošlu godinu obilježila pandemija koronavirusa te većina klubova nije imala natjecanja, svrha 1. Dječjih  sportskih igara Preko je promicati sport u Metkoviću te zdrave načine življenja.

Igrama je nazočio i predstavnik Grada Metkovića, predsjednik Sportske zajednice grada Metkvića, Ante Zovko, a svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije