Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

MEMORIJAL U ZNAK SJEĆANA NA DRAGOG PRIJATELJA

Domaćoj ekipi ‘Trenk’ prvi Memorijalni turnir u bućanju ‘Ivica Vladimir – Ico’

Objavljeno prije

Memorijalni turnir Ivica Vladimir Ico

Večeras je u gostionici ‘Trenk’ (‘kod Dodiga’) završen 1. Memorijalni turnir u bućama ‘Ivica Vladimir – Ico’, kojeg su u znak sjećanja na svoga prijatelja organizirali prijatelji pok. Ivice Vladimira, predvođeni Markicom Dodigom i Antom Dominikovićem – Adžijom.

Kroz turnir je svoju igru prikazalo 50 boćarskih ekipa, a prvo mjesto osvojila je domaća ekipa ‘Trenk’, predvođena našim istaknutim boćarima Markicom Dodigom i Milom Vidovićem. Medalje i pobjednički prelazni pokal uručila im je supruga pok. Ivice, gđa. Marina Vladimir. Drugo mjesto osvojila je ekipa ‘Grade’ iz Opuzena, koja je ujedno iznjedrila i najboljeg valjača turnira, a to je Vladimir Šešelj – Grade. Medalje za osvojeno drugo mjesto, pokal i trofej uručio im je gradonačelnik grada Metkovića Dalibor Milan. U razigravanju za treće mjesto našle su se ekipe ‘Poštari’ i ‘Krle’, a rezultat je bio na strani danas ipak bolje ekipe ‘Krle’, koju je predvodio također naš istaknuti boćar Ivica Krstičević – Krle. Medalje za treće mjesto i pokal uručio im je načelnik Kule Norinske Nikola Krstičević. Najboljim gađačem turnira prolašen je Šime Manenica, a trofej mu je uručio jedan od organizatora Ante Dominiković – Adžija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Domaćin turnira, Ante Dominiković – Adžija, u kratkom razgovoru nam je otkrio da su protekli dani na bućalištu bili više od samog turnira. Svakodnevno je gostionicu posjećivalo mnoštvo mještana i prijatelja buća, kužinala se vrhunska ‘spiza’, koje ni sinoć nije manjkalo, a druženje bi potrajalo do kasno u noć.

– Svi smo se potrudili da podignemo nešto za što vjerujemo da će postati tradicija, jer Ico Vladimir je bio jedan tu od nas, naš prijatelj, koji je pored svoga nogometa svakodnevno sa nama kratio dane na bućalištu, – rekao je Adžija.

Sveznalica 7400xXpx

Oduševljena cijelom organizacijom, a i počasti koju su prijatelji odali njenom rano preminulom mužu, supruga Marina Vladimir ima samo riječi hvale.

– On sigurno odozgor sve to prati i ponosan je na njih da su tako nešto organizirali. Bili su zajedno cijeli život, i ovo je bio njegov drugi dom, a bućanje njegova druga ljubav iza nogometa, i sigurna sam da je sad ponosan. Zahvaljujem se cijeloj ekipi, posebno Markici i Adžiji, jer uvijek su tu za sve uz nas i ovo mi je zaista velika čast, – za Metkovic NEWs kazala je supruga pok. Ivice Vladimira koja je na proglašenje pobjednika došla u pratnji svoje kćeri Matee.

Nagrađenim ekipama i igračima čestitamo, a organizatorima želimo da ovo postane tradicija i jedna zaista lijepa uspomena na dragog prijatelja.

Dijelić atmosfere donosimo u kratkoj foto-galeriji s finalne večeri i dodijele nagrada.

Piše/Foto: Dalibor Čutura/Metković NEWS

BK METKOVIĆ UKNJIŽIO JOŠ JEDNU POBJEDU

Boćari ispunili obećanja, na zimski odmor s devet bodova

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

U subotu je u Boćarskom domu u Metkoviću odigrana utakmica između BK Metković i Dugopolja, a radilo se o odgođenom susretu iz prvoga kola. Metkovci su bili daleko bolji te su s 18:8 pobijedili goste. Svi igrači pružili su na završetku natjecanja u ovoj godini (jesenski dio prvenstva nastavit će se 19.siječnja), svoj maksimum, izgarali su za svaki poen i na kraju stigli do tri nova boda. Sada ih imaju ukupno devet, i nalaze se na petom mjestu na ljestvici 1.HBL.

U prvim igrama rezultat je bio 5:3 za Metković, a potom su ostvarene pobjede u svim disciplinama, osim u jednom preciznom i jednom krugu, dok je jedna ‘guma’ završila neodlučeno.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije