Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MEĐUNARODNI RUKOMETNI TURNIR

Djevojčice RK Jerkovac briljirale u Grudama

Objavljeno prije

Djevojčice RK Jerkovac

Dan nakon Visokog djevojčice RK Jerkovac sudjelovale su na Međunarodnom turniru u Grudama. Na turniru je sudjelovalo 18 ekipa, iz Mostara, Makarske, Neuma, Metkovića, Ljubuškog, Jelse, Sovića, Čapljine. Djevojčice rođene 2006./07. u grupi su pobijedile ekipu Grude 2 rezultatom 11:3 i Soviće 8:3. U polufinalu, gdje su se plasirali samo pobjednici grupa, naša ekipa pobijedila je domaćina 5:4.

U uzbudljivom finalu pobijedile su ekipu Izviđača rezultatom 10:9.

One malo mlađe rođene 2008./09. pobijedile su ekipu Jelse 11:3 i Soviće 7:3.

U finalu su izgubile od domaćina rezultatom 6:4. Napomenimo da su za domaću ekipu sve golove postigli dječaci.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Najboljom vratarkom turnira proglašena je Eva Šiljeg, a uz iznimno zalaganje svih djevojčica koje su u dva dana imala dva jaka turnira, na turniru u Grudama istakle su se Sara Šiljeg i Marta Prusac, Vanessa Bebić i Reina Bebić.

Djevojčice RK JERKOVAC koje su nastupile u Visokom i u Grudama: Marta Prusac, Josipa Bebić, Karla Šiljeg, Lea Dodig, Luca Ramić, Sara Šiljeg, Luca Dominiković, Petra Jurković, Nikolina Medak, Paula Buljubašić, Vanessa Bebić, Lea Ćerlek, Nora Prusac, Eva Šiljeg, Reina Bebić, Lucija Tošić, Melani Primorac,Filipa Krajina, Meri Rastočić, Vesna Milolaža i Ljubica Ćelić.

ZA OSOBNE POTREBE

17-godišnji mladić uzgajao indijsku konoplju

Objavljeno prije

Policijski službenici Policijske postaje Ploče su jučer, 13. srpnja, u poslijepodnevnim satima, držeći prismotru na brdu iznad mjesta Peračko Blato u Pločama, u zalijevanju manjeg nasada indijske konoplje zatekli 17-godišnjeg mladića.

Biljke su, svaka za sebe, bile posađene u kantama sa zemljom koje su se nalazile na djelomično kultiviranom zemljištu.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je maloljetnik indijsku konoplju uzgajao za osobne potrebe, ali i za dalju prodaju zbog čega je kazneno prijavljen za kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama.

Policijska uprava dubrovačko-neretvanska

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije